Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Google Podcastien ongelmien korjaaminen

Jos sinulla on ongelmia Google Podcastien kanssa, kokeile näitä keinoja. Voit myös löytää apua Google Haun keskusteluryhmästä, jossa lukijat jakavat Google Podcasteja koskevia vinkkejä ja tietoa.

Ongelmien korjaaminen

Toiston eteneminen ei synkronoidu laitteiden välillä
  • Laita Verkko- ja sovellustoiminta päälle.
  • Kirjaudu sisään samalle Google-tilille kaikilla laitteilla, jotka haluat synkronoida.
    • Vinkki: Jos olet äskettäin nimennyt ristiriitaisen tilin uudelleen, kokeile kirjautua sisään uudella nimellä.
Google Podcastit ei avaudu verkossa

Vinkki: Kun olet käynyt läpi kaikki vaiheet, yritä avata Google Podcastit uudestaan.

1. Käynnistä tietokone uudelleen.
  2. Katso, avautuvatko muut sivustot.
  3. Sulje selain (esim. Chrome tai Safari) ja avaa se uudelleen.
  4. Katso, miten selausdata poistetaan.
Vinkki: Selausdatan poistaminen saattaa nollata tallennetut toistoasetukset, esim. toistonopeuden.

Jos podcast rikkoo mielestäsi laatusääntöjä roskasisällöstä, loukkaavasta tai sopimattomasta sisällöstä, voit lähettää meille palautetta.

1. Siirry Google Podcasteihin.
  2. Klikkaa vasemmassa yläkulmassa Valikko Valikko.
  3. Valitse Lähetä palautetta