Podcasts beluisteren met Android Auto

Podcasts beluisteren met Google Podcasts

Belangrijk: Gebruik je telefoon om je podcasts te beheren en afleveringen te zoeken, te downloaden en in de wachtrij te zetten voor je reis.

Een podcast zoeken en afspelen

1. Selecteer op je scherm de App Launcher App Launcher En dan Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Kies uit de volgende opties:
    • Nieuwe afleveringen: nieuwe afleveringen van je abonnementen.
    • Je wachtrij: afleveringen in je wachtrij.
    • Downloads: afleveringen die naar je apparaat zijn gedownload.
    • Geschiedenis: afleveringen die je deels of helemaal hebt beluisterd.
    • Abonnementen: podcasts waarop je bent geabonneerd.
    • Ontdekken: gepersonaliseerde aanbevelingen voor afleveringen
  3. Selecteer een aflevering.

Een podcast afspelen met spraakopdrachten

1. Zeg 'Hey Google' of tik op de microfoon Microphone.
  2. Spreek een opdracht uit, zoals:
    • 'Luister naar [naam van podcast].'
    • 'Speel [naam van podcast] af.'
    • 'Luister naar de nieuwste aflevering van [naam van podcast].'
    • 'Luister naar een comedypodcast.'

Je abonnementen zoeken

1. Selecteer op je scherm de App Launcher App Launcher En dan Google Podcasts Google Podcasts.
  2. Selecteer Abonnementen.