Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Få bättre rekommendationer i Google Podcasts

Du kan förbättra dina anpassade rekommendationer genom att berätta vilka typer av poddar du vill se mer eller mindre av.

Viktigt! Om du vill få anpassade rekommendationer aktiverar du dem i inställningarna för Podcasts. Läs mer om hur du aktiverar anpassade rekommendationer.

Välj poddar som du vill basera rekommendationerna på

1. Öppna Google-appen Google Podcasts på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Utforska längst ned följt av För dig.
  3. Tryck på Mer bredvid en poddserie eller ett avsnitt följt av Visa fler liknande eller Visa färre liknande Rösta ned.
Tips! Du kan reagera på en podd medan den spelas upp. Tryck på avsnittet längst ned följt av Visa fler liknande  eller tryck på Mer .

Ta bort en poddserie från rekommendationerna

1. Öppna Google Podcasts-appen Google Podcasts på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Utforska längst ned följt av För dig.
  3. Tryck på Mer bredvid podden du vill ta bort följt av Blockera från rekommendationerna  .

Hantera dina reaktioner på poddar

Du kan se och radera dina reaktioner på poddar i Min aktivitet.

1. Öppna Google Podcasts-aktivitet i Min aktivitet.
  2. Tryck på Information under den reaktion du vill radera.
  3. Tryck på Mer  högst upp följt av Radera.