Få bedre anbefalinger i Google Podcasts

For å få bedre personlige anbefalinger kan du fortelle oss hvilke typer podcaster du vil ha mer eller mindre av.

Viktig: Hvis du vil ha personlige anbefalinger, må du slå dette på i Podcasts-innstillingene. Finn ut hvordan du slår på personlige anbefalinger.

Velg podcaster som anbefalingene dine skal baseres på

1. Åpne Google Podcasts-appen Google Podcasts på Android-enheten din.
  2. Nederst trykker du på Utforsk  og så For deg.
  3. Ved siden av en podcastserie eller -episode trykker du på Mer  og så Vis mer av dette  eller Vis mindre av dette Tommel ned .
Tips: Du kan reagere på podcaster mens de spilles av. Nederst trykker du på episoden og så Vis mer av dette , eller trykk på Mer .

Fjern en podcastserie fra anbefalingene dine

1. Åpne Google Podcasts-appen Google Podcasts på Android-enheten din.
  2. Nederst trykker du på Utforsk og så For deg.
  3. Ved siden av podcasten du vil fjerne, trykker du på Mer og så Blokkér serien fra anbefalinger .

Administrer reaksjonene dine på podcaster

Du kan finne og slette reaksjonene dine på podcaster i Min aktivitet.

1. Gå til Google Podcasts-aktiviteten din i Min aktivitet.
  2. Trykk på Detaljer under reaksjonen du vil slette.
  3. Øverst til høyre trykker du på Mer  og så Slett.