Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Parempien suositusten saaminen Google Podcasteissa

Voit parantaa yksilöllisiä suosituksia kertomalla meille, millaisia podcasteja haluat tai et halua.

Tärkeää: Jos haluat saada yksilöllisiä suosituksia, laita ne päälle Podcastien asetuksista Katso, miten yksilölliset suositukset laitetaan päälle.

Podcastien valitseminen suositusten perustaksi

1. Avaa Google Podcastit ‑sovellus Google Podcastit Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse alareunasta Tutki  ja sitten Sinulle.
  3. Valitse podcast-ohjelman tai ‑jakson vierestä Lisää  ja sitten Näytä lisää tällaisia  tai Näytä vähemmän tällaisia Downvote .
Vinkki: Voit reagoida podcastiin samalla kun kuuntelet sitä. Napauta alareunasta jaksoa ja sitten Näytä lisää tällaisia  tai napauta Lisää .

Podcast-ohjelman poistaminen suosituksista

1. Avaa Google Podcastit ‑sovellus Google Podcastit Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse alareunasta Tutki ja sitten Sinulle.
  3. Valitse poistettavan podcastin vierestä Lisää ja sitten Estä ohjelma suosituksista  .

Podcast-reaktioiden muokkaaminen

Voit hakea ja poistaa reaktioitasi podcasteihin Omat tapahtumat ‑sivulla.

1. Siirry Google Podcast -tapahtumiisi Omat tapahtumat ‑sivulla.
  2. Napauta poistettavan reaktion alta Tiedot.
  3. Napauta oikeasta yläkulmasta Lisää  ja sitten Poista.

Lisää aiheesta