Få bedre anbefalinger i Google Podcasts

Du kan forbedre dine tilpassede anbefalinger ved at fortælle os, hvilke typer podcasts du vil høre flere eller færre af.

Vigtigt! Hvis du vil have tilpassede anbefalinger, skal du aktivere dem i indstillingerne for Podcasts. Se, hvordan du aktiverer tilpassede anbefalinger.

Vælg podcasts, som dine anbefalinger skal baseres på

1. Åbn appen Google Podcasts Google Podcasts på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Nederst på skærmen skal du trykke på Find efterfulgt af Til dig.
  3. Ud for en podcast skal du trykke på Mere efterfulgt af Vis mere som dette eller Vis mindre som dette Giv en negativ stemme.
Tip! Du kan reagere på en podcast, mens den afspilles. Nederst på skærmen skal du trykke på afsnittet efterfulgt af Vis mere som dette eller trykke på Mere .

Fjern en podcast fra dine anbefalinger

1. Åbn appen Google Podcasts Google Podcasts på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Nederst på skærmen skal du trykke på Find efterfulgt af Til dig.
  3. Ud for den podcast, du vil fjerne, skal du trykke på Mere efterfulgt af Udelad serien fra anbefalinger .

Administrer dine reaktioner på podcasts

Du kan finde og slette dine reaktioner på podcasts i Min aktivitet.

1. Gå til din Google Podcasts-aktivitet i Min aktivitet.
  2. Tryk på Info under den reaktion, du vil slette.
  3. Øverst til højre skal du trykke på Mere efterfulgt af Slet.