Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Få sider lest opp i Google-appen

Med Les høyt kan du gjøre om teksten på sider til tale. Les høyt-funksjonen er tilgjengelig i Google-appen for iPhone og iPad.

Viktig: Denne funksjonen er ikke tilgjengelig for alle nettsteder.

Få en side lest opp eller legg den til i køen din

1. Åpne Google-appen Google-appen på iPhone eller iPad.
  2. Søk etter det du vil ha lest opp.
  3. Trykk på det riktige søkeresultatet.
  4. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så trykk på Les høyt .
  5. Velg et alternativ:
    • Lytt nå Spill av
      • Bruk medieavspilleren nederst til å
        • sette på pause
        • hoppe tilbake
        • hoppe fremover
    • legge til i køen Legg til i spilleliste
      • For å åpne køen, trykk på Liste i medieavspilleren.
      • For å avslutte Høytlesing, trykk på x-knappen i medieavspilleren.

Bytt stemme

1. Åpne Google-appen Google-appen på iPhone eller iPad.
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller forbokstaven din og så Innstillinger og så Talesøk og assistenten
  3. Trykk på Velg stemme under «Les høyt».

Tips: Du kan også bytte stemme ved å trykke på Mer Mer i medieavspilleren.

Endre talehastigheten

1. Åpne Google-appen Google-appen på iPhone eller iPad.
  2. For å få en side lest opp, trykk på  og så Lytt nå.
  3. I medieavspilleren trykker du på Mer Mer og så Lesehastighet.
  4. Velg en hastighet, og trykk på Ferdig.