Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Pagina's lezen in de Google-app

Met Voorlezen kun je paginatekst omzetten in spraak. De functie Voorlezen is beschikbaar in de Google-app voor iPhones of iPads.

Belangrijk: Deze functie is niet op alle sites beschikbaar.

Een pagina beluisteren of toevoegen aan je wachtrij

1. Open de Google-app Google-app op je iPhone of iPad.
  2. Zoek wat je wilt lezen.
  3. Tik op het gewenste zoekresultaat.
  4. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan tik op Voorlezen .
  5. Selecteer een optie:
    • Nu luisteren Afspelen
      • Gebruik de mediaspeler onderaan om het volgende te doen:
        • Pauzeren
        • Terugspringen
        • Vooruitspringen
    • Toevoegen aan wachtrij Toevoegen aan playlist
      • Tik in de mediaspeler op Lijst  om de wachtrij te openen.

Stem wijzigen

1. Open de Google-app Google-app op je iPhone of iPad.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal en dan Instellingen en dan Gesproken zoekopdrachten en de Assistent.
  3. Tik onder Voorlezen op Stem kiezen.

Tip: Je kunt ook de stem wijzigen als je op Meer Meer tikt in de mediaspeler.

Spraaksnelheid wijzigen

1. Open de Google-app Google-app op je iPhone of iPad.
  2. Tik op en dan Nu beluisteren als je een pagina wilt beluisteren.
  3. Tik in de mediaspeler op Meer Meer en dan Leessnelheid.
  4. Selecteer een snelheid en tik op Gereed.