Llegir pàgines a l'aplicació Google

Amb "Llegeix en veu alta", podeu convertir el text de la pàgina en parla. La funció "Llegeix en veu alta" està disponible a l'aplicació Google per a l'iPhone o l'iPad.

Important: aquesta funció no està disponible en tots els llocs web.

Escoltar una pàgina o afegir-la a la cua

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. Cerqueu el que voleu llegir.
  3. Toqueu el resultat de la cerca que vulgueu.
  4. A la part superior dreta, al costat de l'URL, toqueu .

5. Seleccioneu una opció.
    • Escolta ara Play
      • A la part inferior, utilitzeu el reproductor multimèdia per posar en pausa, retrocedir i avançar la reproducció.
    • Afegeix a la cua Afegeix a la llista de reproducció
      • Per obrir la cua, al reproductor multimèdia, toqueu .

Canviar la veu

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial i, a continuació, Configuració i, a continuació, Veu i Assistent.
  3. A "Llegeix en veu alta", toqueu Tria una veu.

Consell: també podeu canviar la veu si toqueu Més Més al reproductor multimèdia.

Canviar la velocitat de la veu

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. Per escoltar una pàgina, toqueu  i, a continuació, Escolta ara.
  3. Al reproductor multimèdia, toqueu Més Més i, a continuació, Velocitat de lectura.
  4. Seleccioneu una velocitat i toqueu Fet.