Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Google Podcastien asetusten ylläpito

Mobiililaitteella voit muuttaa esimerkiksi näitä Google Podcastien asetuksia:

• Lataa tilauksiesi uudet jaksot tai poista vanhat jaksot automaattisesti.
  • Tilaa tai lopeta tilausilmoitukset.
  • Tilaa tai lopeta personoidut podcast-suositukset.
  • Toista jakso automaattisesti nykyisen jakson päätyttyä.
  • Valitse vaalea tai tumma teema.

Tilauksiesi uusien jaksojen automaattinen lataaminen

1. Avaa Google Podcastit Android-puhelimella tai ‑tabletilla Google Podcastit.
  2. Valitse alareunasta Koti Etusivu.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Podcast-asetukset.
  4. Valitse Lataukset-kohdasta Automaattinen lataaminen.
  5. Ota käyttöön Lataa uudet jaksot automaattisesti.
  6. Valitse Tilaukset-kohdasta podcastit, joiden haluat latautuvan automaattisesti.

Latausten poistoajan muuttaminen

Google Podcastit poistaa ladatut jaksot oletuksena

• 24 tuntia niiden kuuntelemisen jälkeen
  • 30 päivää niiden lataamisen jälkeen.

Muuta näitä asetuksia seuraavasti:

1. Avaa Google Podcastit ‑sovellus Google Podcastit Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse alareunasta Koti Etusivu.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Podcast-asetukset.
    • Jos kyse on kuunnelluista jaksoista, valitse Poista kuunnellut jaksot ja valitse ajanjakso.
    • Jos kyse on keskeneräisistä jaksoista, valitse Poista kesken olevat jaksot ja valitse ajanjakso.

Tilauksiesi ilmoituksia koskevat valinnat

1. Avaa Google Podcastit Google Podcastit Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse alareunasta Koti Etusivu.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Podcast-asetukset.
  4. Valitse Ilmoitukset-kohdasta Uudet jaksot tilauksistasi.
  5. Ota ilmoitukset käyttöön tai poista ne käytöstä kunkin tilauksen vierestä.
Personoitujen suositusten laittaminen päälle tai pois päältä

Kun olet kirjautuneena Google-tilillesi, Google voi suositella sinulle podcasteja

• Google Podcastit ‑historiasi perusteella
  • Googlen tuotteissa tekemiesi asioiden perusteella, jos Verkko- ja sovellustoiminta on päällä.
Katso, miten voit ylläpitää tilitapahtumia.

Näin laitat personoidut suositukset päälle tai pois päältä:

1. Avaa Google Podcastit Android-puhelimella tai ‑tabletilla Google Podcastit.
  2. Valitse alareunasta Koti Etusivu.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Podcast-asetukset.
  4. Laita Tutustu-kohdassa Näytä henkilökohtaisia suosituksia päälle tai pois päältä.

Vaalean tai tumman tilan käyttäminen

1. Avaa Google Podcastit Android-puhelimella tai ‑tabletilla Google Podcastit.
  2. Valitse alareunasta Koti Etusivu.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Podcast-asetukset.
  4. Valitse Ulkoasu-kohdasta Teema ja valitse teema.

Ensisijaisten kielten valitseminen

Tärkeää: Kaikki kielet eivät ole valittavissa ensisijaisiksi kieliksi.

Voit valita ja kuunnella podcasteja korkeintaan kahdella kielellä. Kielten valitseminen:

1. Avaa Google Podcastit Android-puhelimella tai ‑tabletilla Google Podcastit.
  2. Valitse alareunasta Koti Etusivu.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Podcast-asetukset.
  4. Valitse Personointi-kohdasta Ensisijainen kieli ja alue.
  5. Valitse valintaruudut ensisijaisten kielten vierestä.
  6. Valitse alareunasta Tallenna kielet.
Toiston ohjainten näkyminen näytöllä

Jos haluat, että toiston ohjaimet näkyvät laitteen lukitusnäytöllä, laita ilmoitukset ja "Äänen toistaminen" päälle Google-sovelluksessa.

1. Avaa Google-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla .
  2. Valitse oikeasta yläreunasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Asetukset ja sitten Ilmoitukset ja sitten Ilmoitukset.
  3. Laita Kaikki Googlen ilmoitukset päälle.
  4. Laita Äänen toistaminen päälle.

Muita lähteitä