Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Gestionar la configuració de Google Podcasts

Al dispositiu mòbil, podeu gestionar la configuració de Google Podcasts, de la manera següent:

• Baixeu automàticament episodis nous o suprimiu els antics de les vostres subscripcions.
  • Rebeu notificacions de subscripcions o deixeu-ne de rebre.
  • Rebeu recomanacions personalitzades de podcasts o deixeu-ne de rebre.
  • Reproduïu automàticament un episodi quan s'acabi l'episodi actual.
  • Trieu un tema clar o fosc.

Quan hàgiu iniciat la sessió al vostre Compte de Google, Google us recomana podcasts basats en:

• El vostre historial de Google Podcasts.
  • La vostra activitat als productes de Google si heu activat l'opció Activitat al web i en aplicacions.
Obteniu informació sobre com podeu controlar l'activitat al vostre compte.

Activar o desactivar les recomanacions personalitzades

1. A l'ordinador, aneu a Google Podcasts.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú i, a continuació, Configuració.
  3. A "Personalització", activeu o desactiveu Mostra les recomanacions personalitzades.

Triar els idiomes preferits

Important: no tots els idiomes es poden seleccionar com a idioma preferit.

Podeu cercar i escoltar podcasts en 2 idiomes com a màxim. Per triar els idiomes:

1. A l'ordinador, aneu a Google Podcasts.
  2. Al tauler esquerre, feu clic a Configuració.
    • Si no trobeu l'opció "Configuració", feu clic primer a Menú Menú a la part superior esquerra.
  3. Després, al costat de l'opció "Idiomes i regions", feu clic a Gestiona.
  4. Marqueu la casella al costat de cada idioma preferit.
    • Per suprimir un idioma preferit, desmarqueu-ne la casella.
  5. A la part inferior, feu clic a Actualitza.