Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Administrer innstillingene for Google Podcasts

På mobilenheten din kan du administrere innstillinger for Google Podcasts, for eksempel:

• automatisk nedlasting av nye episoder eller fjerning av gamle episoder fra abonnementene dine.
  • motta eller stopp abonnementsvarsler.
  • motta eller stopp personlig tilpassede podcastanbefalinger.
  • autoavspilling av en episode etter at den gjeldende episoden er over.
  • valg av lyst eller mørkt tema.

Når du er logget på Google-kontoen din, anbefaler Google podcaster basert på

• Google Podcasts-loggen din
  • aktiviteten din i alle Google-produkter hvis du har slått på Nett- og appaktivitet.
Finn ut hvordan du styrer aktiviteten i kontoen din.

Slå personlig tilpassede anbefalinger av eller på

1. Gå til Google Podcasts på en datamaskin.
  2. Øverst til venstre klikker du på menyen Meny og så Innstillinger
  3. Under «Personlig tilpasning» slår du Vis personlige anbefalinger på eller av.

Velg språkene du foretrekker

Viktig: Enkelte språk kan ikke velges som foretrukne språk.

Du kan finne og lytte til podcaster på opptil to språk. Slik velger du språk:

1. Gå til Google Podcasts på en datamaskin.
  2. I panelet til venstre klikker du på Innstillinger.
    • Hvis du ikke finner «Innstillinger», klikker du på menyen Meny øverst til venstre.
  3. Ved siden av «Språk og regioner» klikker du på Administrer.
  4. Merk av i boksen ved siden av hvert språk du foretrekker.
    • Hvis du vil fjerne et foretrukket språk, fjerner du avmerkingen i boksen.
  5. Nederst klikker du på Oppdater.