Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Google Podcastien asetusten ylläpito

Mobiililaitteella voit muuttaa esimerkiksi näitä Google Podcastien asetuksia:

• Lataa tilauksiesi uudet jaksot tai poista vanhat jaksot automaattisesti.
  • Tilaa tai lopeta tilausilmoitukset.
  • Tilaa tai lopeta personoidut podcast-suositukset.
  • Toista jakso automaattisesti nykyisen jakson päätyttyä.
  • Valitse vaalea tai tumma teema.

Kun olet kirjautuneena Google-tilillesi, Google suosittelee sinulle podcasteja

• Google Podcastit ‑historiasi perusteella
  • Googlen tuotteissa tekemiesi asioiden perusteella, jos Verkko- ja sovellustoiminta on päällä.
Katso, miten voit ylläpitää tilitapahtumia.

Personoitujen suositusten laittaminen päälle tai pois päältä

1. Avaa tietokoneella Google Podcastit.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko Valikko ja sitten Asetukset
  3. Laita Personointi-kohdassa Näytä henkilökohtaisia suosituksia päälle tai pois päältä.

Ensisijaisten kielten valitseminen

Tärkeää: Kaikki kielet eivät ole valittavissa ensisijaisiksi kieliksi.

Voit valita ja kuunnella podcasteja korkeintaan kahdella kielellä. Kielten valitseminen:

1. Avaa tietokoneella Google Podcastit.
  2. Valitse vasemmasta paneelista Asetukset.
    • Jos et näe Asetukset-kohtaa, valitse ensin vasemmasta yläreunasta Valikko Valikko.
  3. Valitse Kielet ja alueet ‑kohdasta Valitse.
  4. Valitse ruutu kunkin haluamasi kielen kohdalta.
    • Voit poistaa valitun kielen poistamalla valinnan ruudusta.
  5. Valitse alareunasta Muuta.

Muita lähteitä