Notifikation

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Administrer dine indstillinger for Google Podcasts

På din mobilenhed kan du administrere dine indstillinger for Google Podcasts, bl.a.:

• Download automatisk nye afsnit, eller fjern gamle afsnit fra dine abonnementer.
  • Få eller stop med at få abonnementsnotifikationer.
  • Få eller stop med at få personligt tilpassede anbefalinger til podcasts.
  • Afspil automatisk et afsnit, når dit aktuelle afsnit er slut.
  • Vælg et lyst eller mørkt tema.

Når du er logget ind på din Google-konto, anbefaler Google podcasts baseret på:

• Din historik i Google Podcasts.
  • Din aktivitet i Google-produkter, hvis Web- og appaktivitet er aktiveret.
Se, hvordan du administrerer aktivitet på din konto.

Aktivér eller deaktiver personligt tilpassede anbefalinger

1. Gå til Google Podcasts på din computer.
  2. Øverst til venstre skal du klikke på menuen Menu og derefter Indstillinger
  3. Aktivér eller deaktiver Vis tilpassede anbefalinger under "Tilpasning".

Vælg dine foretrukne sprog

Vigtigt! Det er ikke alle sprog, der kan vælges som foretrukne sprog.

Du kan finde og lytte til podcasts på op til to sprog. Sådan vælger du dine sprog:

1. Gå til Google Podcasts på din computer.
  2. Klik på Indstillinger i panelet til venstre.
    • Hvis du ikke kan se "Indstillinger", skal du først klikke på menuen Menu øverst til venstre.
  3. Klik på Administrer ud for "Sprog og områder".
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for hvert foretrukket sprog.
    • Hvis du vil fjerne et foretrukket sprog, kan du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet.
  5. Klik på Opdater nederst på skærmen.

Relaterede ressourcer