Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Google-ko bistaratzeko hizkuntza aldatu

Google Bilaketa zerbitzuan agertzen diren botoien edo bestelako bistaratze-testuen hizkuntza hobetsia ezar dezakezu.

Aholkua: ez da aldatuko bilaketa-emaitzen hizkuntza.

Lortu informazio gehiago Google-k bilaketa-emaitzen hizkuntza zehazteko duen moduari buruz.

Google aplikazioan

1. Ireki Google aplikazioa Google Search.
  2. Goian, eskuinaldean, sakatu profilaren ikonoa.
  3. Sakatu Ezarpenak Settings and then Hizkuntza eta lurraldea and then Bilatu hizkuntza.
  4. Hautatu hizkuntza hobetsia.

Mugikorretarako arakatzailea

Chrome-n edo Safari-n zaudela, arakatzailearen ezarpenen orria erabil dezakezu hizkuntza aldatzeko.

1. Gailu mugikorrean, ireki Bilaketa-ezarpenak.
  2. Egin behera bistaratzeko hizkuntzaren atalera.
  3. Behean, sakatu Gorde.

Lagungarria izan zaizu?

Nola hobe dezakegu?