Om Search Console-data

Disse webadresser er medtaget i Search Console

De fleste Search Console-rapporter, der er angivet under Oplevelse og Forbedringer, omfatter kun et udsnit af webadresserne på dit website. Undtagelsen til dette er rapporten Sideindeksering og rapporten om videosider. Andre rapporter har til formål at levere et repræsentativt udsnit af webadresser med henblik på at vurdere kvaliteten af data. De skal ikke anses som en udtømmende liste over alle kendte webadresser.

Du kan dog evaluere oplysningerne om enhver webadresse på dit website ved hjælp af værktøjet til undersøgelse af webadresser.

Nyligt tilføjede websites

Det kan tage op til en uge at generere data for et nyoprettet website eller et website, der for nylig er føjet til Search Console.

Hvis du stadig ikke kan se data efter en uge, kan det skyldes en af følgende årsager:

• Du kan have føjet den forkerte protokol til din Search Console-ejendom. Du kan f.eks. have føjet http://eksempel.dk til Search Console, selvom dit website faktisk er på https://eksempel.dk.
  • Hvis du ikke kan se nogen data i Effektivitetsrapport, skyldes det muligvis, at brugerne endnu ikke har klikket på dit website i søgeresultaterne. Se de mulige årsager til, at dit website ikke klarer sig godt i søgninger.

Vi arbejder hele tiden på at forøge opdateringsfrekvensen for dine websitedata.

Uoverensstemmelser mellem Search Console-data og data fra andre værktøjer

De data, der vises i Search Console, adskiller sig muligvis fra de data, der vises i andre værktøjer som f.eks. Google Analytics. Det kan skyldes følgende årsager:

• Vi har muligvis ikke crawlet dit website siden de sidste ændringer. Du kan se datoen for seneste opdatering i de fleste rapporter.
  • Search Console dækker ofte kun en del af webadresserne for dit website. Andre produkter kan dække en anden del af dine webadresser.
  • Search Console gennemfører flere former for databehandling – f.eks. udelukkes dubletter og besøg fra robotter – og det kan give forskelle i de statistiske værdier i forhold til statistik fra andre kilder.
  • Nogle værktøjer, f.eks. Google Analytics, sporer kun trafik fra brugere, der har aktiveret JavaScript i deres browser.
  • Effektivitetsrapporten beskytter brugernes privatliv ved ikke at vise alle data. F.eks. undlader vi muligvis at spore visse forespørgsler, der er foretaget meget få gange, eller som indeholder personlige eller følsomme oplysninger. På grund af interne begrænsninger gemmer Search Console de øverste datarækker, ikke alle datarækker. Derfor er det ikke alle forespørgsler udover anonymiserede forespørgsler, der vises. I stedet fokuserer vi på at vise dig de vigtigste for hele din ejendom.
  • Behandlingen af vores kildedata (f.eks. for at udelukke dubletter) kan give forskelle i disse statistiske værdier i forhold til statistik fra andre kilder. Disse ændringer bør dog ikke have stor betydning.
  • Der kan være en vis forsinkelse fra det tidspunkt, hvor tallene beregnes, til det tidspunkt, hvor de er synlige for webmastere. Selvom data udgives med jævne mellemrum, bliver de hele tiden indsamlet. Indsamlede data vil normalt være til rådighed i løbet af 2-3 dage.
  • Tidszoner har betydning. Effektivitetsrapporten registrerer data dagligt i henhold til lokal tid i Californien, hvor data for hver dag markeres i henhold til den lokale tid i Californien. Hvis dine andre systemer anvender forskellige tidszoner, vil de daglige visninger muligvis ikke stemme helt overens. Google Analytics viser for eksempel tiden i webmasterens lokale tidszone.
  • Nogle værktøjer, f.eks. Google Analytics, sporer kun trafik fra brugere, der har aktiveret JavaScript i deres browser.
  • De downloadede data er utilgængelige/er ikke talværdier. Hvis du downloader dataene i rapporten, bliver eventuelle værdier, der vises som ~ eller - (ikke tilgængelig/ikke et tal) i rapporten, til nuller i de downloadede data.
  • Diagrammets samlede antal kan være større end summen af tabelrækker. Dette kan skyldes følgende:
    • Vores tabeller kan højst vise 1.000 rækker, hvilket betyder, at flere rækker kan blive udeladt. Du kan se et større udvalg af tabelrækker ved hjælp af Search Console API.
    • Tabeller i effektivitetsrapporterne udelader sjældne forespørgsler for at beskytte brugernes privatliv.