Optimer dit website til søgemaskiner (for begyndere)

De bedste tips til at forbedre søgeresultaterne for dit website på Google

Her er et par enkle idéer, som kan hjælpe Google med at forstå dit website og hjælpe relevante personer med at finde det.

Google tager ikke imod betaling for at rangere et website højere eller rangerer websites højere, hvis de annoncerer på Google. Hvis nogen fortæller dig noget andet, tager de fejl.

• Vær beskrivende: Giv dine sider præcise, beskrivende titler. Vi anbefaler, at du placerer forskellige emner, produkter eller tjenester på forskellige sider med ét emne (eller et nært beslægtet sæt elementer) pr. side.
  • Vær udførlig: Nævn alt det, du tilbyder. Google er kvik, men vi ikke kan gætte, hvad du ikke fortæller os.
  • Vær aktuel: Opdater dit indhold for at tage højde for sæsoner, trends eller nye tilbud. Hvis du f.eks. har en softicebutik, hvor du også sælger varm chokolade, skal du sørge for at vise softice om sommeren og fremhæve varm chokolade (eller kaffe eller smørrebrød) om vinteren, når folk ikke søger på softice. Hvis is med kiwismag begynder at trende, og du tilbyder dette i din butik, så fremhæv det.
  • Hold dit website opdateret: Hvis du ikke har opdateret dit website siden 1925, er det på tide at fjerne referencerne til Thorvald Stauning i din blog om aktuelle begivenheder.
  • Brug tekst: Undlad at placere alt websitets indhold eller alle sidetitler i billeder, videoer eller andre ikke-tekstformater, som Google forstår i mindre grad end tekst. Hvis du bruger grafik til navnet på dit website, skal du også inkludere navnet i sidens tekst.
  • Få henvisninger: Få dit website nævnt på relevante steder online. Se, om du kan komme på websitet for lokalnyhederne eller andre relevante ressourcer.
  • Vil du have dit website til at klare sig bedre, men har ikke tid? Hvis du mener, at dit website har brug for mere hjælp, end du kan levere, kan du overveje at ansætte en fagperson.

Vil du have flere oplysninger? Læs hele vejledningen her.