Kehitysraportti (Haku)

Kehitysraportti sisältää tärkeitä tietoja sivustosi toiminnasta Googlen hakutuloksissa. Esimerkkejä:

• Näet, kuinka hakuliikenteesi muuttuu ajan myötä, mistä se tulee ja millaisten hakulausekkeiden yhteydessä sivustosi näkyy todennäköisimmin.
  • Näet, mitkä kyselyt on tehty mobiililaitteilla, mikä auttaa sinua tehostamaan mobiilikohdistusta.
  • Näet, millä sivuilla on Googlen hakutuloksista korkein (ja matalin) klikkausprosentti.
Oletko uusi käyttäjä?
Jos et ole aikaisemmin käyttänyt verkkosivuston analyysia, aloita tästä raportin lyhyt esittely.

AVAA KEHITYSRAPORTTI

Tehokkuusraportit Search Consolessa – Google Search Console ‑koulutus

Yleiset tehtävät

Mitkä ovat suosituimmat kyselyt?

KYSELYT-välilehdellä näet sivustosi 1 000 suosituinta kyselyä (harvinaisia kyselyitä ei näytetä käyttäjien yksityisyyden suojaamiseksi).
Voit lajitella kyselyt klikkausten, klikkausprosentin tai näyttökertojen mukaan klikkaamalla taulukon yläosassa olevaa saraketta.
Huomaa, että kyselyjen vastaavuus on tarkka (kirjainkoolla ei ole väliä), joten useat kyselyt voivat olla hyvin samankaltaisia. Samankaltaisia kyselyitä kannattaa todennäköisesti pitää samana sivuston tai sivun tuloksia analysoitaessa. Search Consolessa voit luoda useita kyselyjä vastaavia suodattimia. Suosittelemme, että ryhmittelet samankaltaiset kyselyt yhteen ryhmään, esimerkiksi "MM-kisat", "maailmanmestaruuskisat" ja "2023 MM-kisat".
Voit seurata kyselyn tuloksia ajan mittaan suodattamalla taulukon kyselyn perusteella (klikkaa kyselyä KYSELYT-välilehdellä). Search Console ei tue useiden kyselyiden kehityksen seuraamista yksitellen, mutta voit luoda säännöllisten lausekkeiden suodattimen useille kyselyille (tai suodattimen, jossa yhdistetään saman merkkijonon sisältävät kyselyt).

Mitkä ovat suosituimmat sivut Haussa?

Siirry SIVUT-välilehdelle ja valitse klikkaus- ja klikkausprosenttimittarit. Lajittele tulokset joko klikkausten tai klikkausprosentin mukaan.
  • Klikkaukset kertovat, mitkä sivut saavat eniten liikennettä Google Hausta.
  • Klikkausprosentti mittaa, vastaako sivu käyttäjän mielestä kysymykseen parhaiten hakutuloksen perusteella. Katso, mihin hakutuloksen osiin voit vaikuttaa.

Mitkä ovat Haun vähiten tehokkaita sivuja

Klikkausprosentti on hyvä merkki "tehokkuudesta" Haussa. Alhainen klikkausprosentti viittaa siihen, että käyttäjät näkevät sivusi Haussa, mutta eivät usko sen vastaavan kyselyynsä.
Jos sivun klikkausprosentti on alhainen, voit harkita, kannattaako sivu säilyttää. Jos kannattaa, kokeile päivittää sivun otsikko ja katkelma niin, että se vastaa sisältöä paremmin. Voit myös muuttaa sivun sisältöä niin, että se vastaa paremmin sivun näyttäviä käyttäjien kyselyitä.
Näin näet matalimman klikkausprosentin sivut:
  1. Valitse mittariksi klikkausprosentti.
  2. Avaa SIVUT-välilehti.
  3. Lajittele klikkausprosentin mukaan.

Mitkä sivuston sivut Google näyttää tietylle kyselylle?

Kun klikkaat KYSELYT-välilehteä, näet sivustosi 1 000 suosituinta kyselyä (harvinaisia kyselyitä ei näytetä käyttäjien yksityisyyden suojaamiseksi).
Klikkaa kyselyä, jos haluat suodattaa kaiken raporttidatan valitulle kyselylle. Voit myös lisätä kyselysuodattimen ja kirjoittaa kyselytermit itse sen sijaan, että valitsisit kyselyn taulukosta. Kirjainkoolla ei ole väliä kyselyjen suodatuksessa.
Monet kyselyt ovat lähes identtisiä, joten suosittelemme lisäämään useita tarkkoja hakutermejä säännöllisellä lausekkeella (MM-kisat | maailmanmestaruuskisat | 2022 MM-kisat) tai suodatat esiin kohteet, jotka sisältävät yhteisen termin ("MM-kisat", ei "2022 MM-kisat"). Käyttäjät hakevat usein paljon samankaltaisia termejä.
Muista, että vaikka kysely näkyisi listalla, et välttämättä näe sivustoasi hakutuloksissa, kun teet saman kyselyn Google Haussa. Tämä johtuu siitä, että hakutulokset perustuvat erittäin tarkasti aikaan, paikkaan, laitteeseen, hakijan viimeaikaiseen hakuhistoriaan ja muihin tekijöihin. Tästä syystä eri käyttäjät, jotka hakevat samalla termillä tai lausekkeelle, voivat saada eri tuloksia sen mukaan, mitä Googlen uskoo heidän etsivän.

Miksi liikenne laski tai nousi?

Orgaanisen hakuliikenteen vähenemiseen voi olla useita syitä, ja useimmat syyt voidaan kumota. Jos haluat lisätietoa liikenteen laskun pääasiallisista syistä, lue Google Haun liikenteen vähenemisen virheenkorjauksesta.

Kahden sivun, ajanjaksojen, kyselyiden tai muun datan vertailu

Katso kohdasta Ryhmien vertaileminen, miten voit vertailla esimerkiksi kahden eri ajanjakson tuloksia.

Näin mittaat, onko sivun muutos auttanut

Voi olla vaikeaa päätellä, johtuuko parannus sivun tietystä muutoksesta. Tämä johtuu siitä, että muutoksiin liittymättömät vaihtelut olosuhteissa ovat voineet vaikuttaa tulokseen Haussa. Sivun kiinnostavuutta saattavat lisätä tai vähentää esimerkiksi käyttäjien mielipiteiden muutokset, jotka voivat johtua esimerkiksi uutisista, tai kilpailevan sivuston luominen tai kehitys. Tarkista, vastaako parantunut tulos Haussa tarkasti sivuston muutoksia verrattuna vastaaviin aiempiin ajanjaksoihin.

Mikä on keskimääräinen sijoitus hakutuloksissa ajan mittaan?

Näin näet keskimääräisen sijoituksen hakutuloksissa:
  1. Jos haluat nähdä tietyn sivun tai sivuryhmän sijoitushistorian, lisää raporttiin URL-suodatin.
  2. Valitse Keskimääräinen sijoitus ‐mittari ja poista kaikkien muiden mittareiden valinta.
  3. Valitse ajanjakso, josta olet kiinnostunut.
  4. Voit myös verrata tätä ajanjaksoa vastaavaan ajanjaksoon.

Muista, että kullekin päivälle näkyvä arvo on sivustosi sivujen keskimääräinen ylin sijoitus.

Muista myös, että on vaikea määrittää tarkasti, mitä sivun osaa tietty sijoitus tarkoittaa. Turvallisempi ratkaisu on pyrkiä pitämään sivu 10:n ylimmän tuloksen joukossa niin, että se ei laske. Yleensä kannattaa keskittyä ennemmin näyttökertoihin ja klikkauksiin kuin sijoitukseen.

Tulosten vertaileminen Google Haussa, Uutisissa ja Discoverissa

Haulle, Uutisille ja Discoverille on erilliset kehitysraportit. Et voi yhdistää dataa yksittäiseen raporttiin selaimen Search Consolessa, mutta voit viedä datan vertailua varten. (Huomaa, että sinulla on oltava riittävästi dataa Google Uutisissa ja Discoverissa, jotta raportit näkyvät.)
Huomaa myös, että Newsissä ja Discoverissa voi olla vähemmän liikennettä kuin Haussa. Jos niin on ja ne yhdistetään samaan raporttiin, Haun liikenne voi olla paljon suurempaa kuin muista lähteistä tuleva liikenne.

Datan katsominen brändiin liittyvistä ja liittymättömistä kyselyistä

Haluat ehkä katsoa sivustosi näyttävien kyselyiden määrän, kun tiettyä sanaa tai lausetta (esimerkiksi brändinimeä) käytetään tai ei käytetä.

Tämä ei ole yhtä yksinkertaista kuin kyselyjen suodattaminen arvolla tai ilman arvoa, koska suodattimen lisäämisen seurauksena Search Console ohittaa anonymisoidut kyselyt, jotka voivat sisältää halutun ilmauksen. Nähtävä luku ei siis ole todellinen, kun alat suodattaa dataa. Voit kuitenkin arvioida enimmäisvirhemarginaalin lisäämällä kyselysuodattimen ja katsomalla, kuinka paljon näyttökertojen tai klikkausten kokonaismäärä laskee suodattamattomasta kokonaismäärästä. Joten:

1. Lisää suodatin kyselyille, jotka vastaavat jotain arvoa ("Täsmällinen hakulauseke", "Kyselyt, jotka sisältävät tämän:" tai "Omavalintainen (regex)"). Tallenna kaaviosta klikkausten, näyttökertojen ja klikkausprosentin kokonaismäärät.
  2. Muokkaa suodatinta siten, että löydät kyselyt, jotka eivät sisällä kyseistä arvoa ("Kyselyt, jotka eivät sisällä tätä" tai "Omavalintainen (regex)"). Tallenna kaavion kokonaismäärät.
  3. Muokkaa suodatinta siten, että se vastaa kaikkia kyselyitä: "Omavalintainen (regex)" kyselyille, jotka vastaavat termiä .*, ja tallenna kaavion kokonaismäärät.
  4. Poista kaikki kysely- ja sivusuodattimet ja tallenna kaavion kokonaismäärät. Huomaa, että kokonaismäärien kasvu 3. vaiheesta on anonymisoitua dataa ja muuta erittäin pitkän hännän dataa, joka oli jätetty pois.
  5. Arvioidut brändiin liittyvät tai liittymättömät kyselymäärät lasketaan näin:
(Kyselyt, jotka sisältävät tietyn arvon)
(Kyselyt, jotka eivät sisällä tiettyä arvoa) + (Kyselyt, jotka sisältävät tietyn arvon)

Arvioitu enimmäisvirhemarginaali:

(Kaikkea vastaava kokonaismäärä suodattimella / Kokonaismäärä ilman suodatinta)

Raportin valinnat

Raportin oletusnäkymä näyttää sivustosi klikkaus- ja impressiodatan Google Haussa kolmen edellisen kuukauden ajalta.

• Valitse raportissa näkyvät mittarit valitsemalla välilehtiä kaavion yläpuolelta. Mittarit ovat näytettäviä numeroita (klikkaukset, näyttökerrat, sijainti, klikkausprosentti).
  • Valitse näytettävä ulottuvuus valitsemalla taulukosta datan ryhmittelyn välilehti. Ulottuvuus määrittää, miten data ryhmitellään: esimerkiksi sivun URL-osoitteen, maan tai hakulausekkeen mukaan.
  • (Valinnainen) Suodata dataasi lisäämällä tai vaihtamalla suodattimia.
  • (Valinnainen) Vertaile ulottuvuusryhmiä, esimerkiksi Brasiliasta tulleita tuloksia Kiinasta tulleisiin tai kuvadataa verkkodataan.

Raporttidatan vieminen

Monissa raporteissa on vientipainike , jolla voit viedä raporttidatan. Sekä kaavio- että taulukkodata viedään. Raportin arvot ~ tai - (ei saatavilla / ei ole numero) näkyvät nollina ladatussa datassa.

Kaavion tulkitseminen

Valitsemistasi välilehdistä riippuen kaaviossa näytetään omaisuutesi klikkausten kokonaismäärä, näyttökertojen kokonaismäärä, keskimääräinen klikkausprosentti ja keskimääräinen sijoitus. Kaavion data kootaan omaisuuskohtaisesti. Lue lisätietoja erilaisista mittarityypeistä ja niiden laskentatavoista Mittarit-kohdasta. Uusin data voi olla alustavaa. Voit nähdä, onko data alustavaa, kun viet hiiren datan päälle tai valitset sen kaaviossa.

Kaavion data kootaan aina omaisuuskohtaisesti, ellet suodata dataa sivun tai haun ulkoasun mukaan.

Jokaisen mittarin kokonaismäärä ovat nähtävissä kaaviossa. Kaavion kokonaismäärät voivat erota taulukon kokonaismääristä.

Saat lisätietoja Ulottuvuudet-, Mittarit- ja Tietoja datasta ‑kohdista.

Taulukon tulkitseminen

Taulukossa näkyvä data ryhmitellään valitun ulottuvuuden (esim. kyselyn, sivun tai maan) mukaan.

Taulukon data kootaan omaisuuskohtaisesti, ellet suodata tuloksia sivun tai haun ulkoasun mukaan.

Kaavion kokonaismäärät voivat erota taulukon kokonaismääristä erilaisista syistä.

Saat lisätietoja Ulottuvuudet-, Mittarit- ja Tietoja datasta ‑kohdista.

Miksi raporttitaulukko katosi?

Joskus taulukko ei tuo mitään lisätietoja kaavioon, jolloin taulukko jää pois raportista. Jos esimerkiksi ryhmittelet klikkausmäärät maiden mukaan ja vertailet Yhdysvaltoja Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, taulukko voi näyttää tältä:

Maa Klikkaukset Yhdysvalloista Klikkaukset Yhdistyneestä kuningaskunnasta
Yhdysvallat 1 000 0
Yhdistynyt kuningaskunta 0 1 000

Taulukko ei sisällä kaaviosta puuttuvia tietoja, joten taulukko jää pois.

Ulottuvuudet ja suodattimet

Voit ryhmitellä ja suodattaa dataasi seuraavien ulottuvuuksien mukaan. Ryhmittele valitsemalla Ulottuvuus-välilehti taulukon yläpuolelta. Lue suodatusohjeet täältä.

Kyselyt

Nämä ovat hakusanoja ja -lausekkeita, joilla käyttäjät hakivat Googlessa. Vain sivustosi palauttavat ei-anonymisoidut hakusanat ovat nähtävissä.

Anonymisoidut kyselyt

Joitakin kyselyitä (eli anonymisoituja kyselyitä) ei näytetä näissä tuloksissa käyttäjien yksityisyyden suojaamiseksi. Anonymisoidut kyselyt poistetaan taulukosta aina. Anonymisoidut kyselyt lasketaan mukaan kaavion kokonaismääriin, paitsi jos suodatat kyselyn mukaan (joko lausekkeen sisältävät tai sisältämättömät kyselyt).

Jos sivustollasi on huomattava määrä anonymisoituja kyselyitä, kokonaismäärä ja yhtälön (kyselyiden määrä, jotka sisältävät tämän: hakulauseke + kyselyiden määrä, jotka eivät sisällä tätä: hakulauseke) tulos voivat erota merkittävästi. Tämä johtuu siitä, että anonymisoidut kyselyt poistetaan, aina kun suodatin otetaan käyttöön. Lue lisää siitä, miten anonymisoidut kyselyt voivat aiheuttaa eroja datassa.

Data kootaan omaisuuskohtaisesti ryhmitellessä tai suodattaessa kyselyn mukaan.

Kun suodatat kyselyn mukaan, saatat menettää monisanaisen datan taulukossa tai kaaviossa. Kun ryhmittelet kyselyn mukaan, voit menettää monisanaisen datan vain taulukossa. Tämä on kaikkein näkyvintä hyvin suurilla sivustoilla.

Jos et enää näe aiemmin näkyvissä ollutta hakulauseketta, varmista, ettet ole lisännyt suodatinta, joka piilottaa tulokset.

Muita kyselyiden rajoituksia

Sisäisten rajoitusten vuoksi Search Console tallentaa suosituimmat datarivit, ei kaikkia datarivejä. Tämän vuoksi kaikki kyselyt eivät näy anonymisoitujen kyselyjen lisäksi. Tarkoituksena on näyttää koko verkko-omaisuuden tärkeimmät ominaisuudet.

Tavallisia käyttötarkoituksia

• Etsi odotettuja ja odottamattomia kyselyjä. Jos et näe odottamiasi sanoja, saattaa olla, että sivustollasi ei ole riittävästi kyseisiin sanoihin liittyvää sisältöä. Jos näet odottamattomia sanoja, kuten viagra tai kasino, sivustosi on luultavasti hakkeroitu.
  • Etsi kyselyitä, joilla on paljon näyttökertoja ja alhainen klikkausprosentti. Tällaiset kyselyt voivat auttaa sinua luomaan käyttäjiesi kiinnostuksen kohteita paremmin vastaavia otsikoita ja katkelmia.
  • Etsi brändin sisältävien tai sisältämättömien kyselyiden kokonaismäärä. Haluat ehkä katsoa sivustosi näyttävien kyselyiden määrän, kun tiettyä hakusanaa (esimerkiksi brändinimeä) käytetään tai ei käytetä. Koska anonymisoituja kyselyjä ei lasketa ja monisanainen data jätetään pois suodattaessa kyselyn mukaan, tämä arvo voidaan antaa vain arviona, mutta brändin sisältämien kyselyiden prosenttimäärä on karkeasti tämä:
    (Kyselyt, jotka sisältävät tietyn arvon)
    (Kyselyt, jotka eivät sisällä tiettyä arvoa) + (Kyselyt, jotka sisältävät tietyn arvon)
Sivut

Hakutuloksen linkittämä lopullinen URL-osoite kaikkien suorien uudelleenohjausten jälkeen (katso alta)

Suurin osa tämän raportin tehokkuusdatasta liittyy sivun ensisijaiseen URL-osoitteeseen, ei URL-osoitteen kaksoiskappaleeseen. Jos käyttäjä klikkaa kaksoiskappaletta hakutuloksista, klikkaus lasketaan ensisijaiselle URL-osoitteelle sen osoitteen sijaan, johon käyttäjä siirtyy. Tämän vuoksi kehitysraportissa voi näkyä nolla klikkausta URL-osoitteen kaksoiskappaleen kohdalla, vaikka sivustolokeissasi näkyy, että käyttäjät siirtyivät kyseiselle sivulle Google Hausta. Voit tarkistaa sivun ensisijaisen URL-osoitteen URL-tarkastustyökalulla.

Pieni määrä klikkauksia ja näyttökertoja saatetaan liittää todelliseen URL-osoitteeseen ensisijaisen sijaan. Tällaisia ovat esimerkiksi jotkut tietopaneelin linkit mobiilihaun tuloksissa sekä hreflang-tulokset.

Voit yrittää selvittää kaksoiskappaleiden todellisen liikenteen, jos sinulla on eri versiot tietokone- ja mobiili-sivuille. Tässä tapauksessa näet varsinaisen klikatun URL-osoitteen liikenteen suodattamalla dataa laitteen (tietokone tai mobiili) mukaan.

Kun sivun ulottuvuus valitaan, data kootaan sivun mukaan ominaisuuden sijaan taulukossa; kaavio kokoaa dataa omaisuuden mukaan ulottuvuudesta riippumatta.

Kun ryhmittelet sivun mukaan, saatat menettää monisanaisen datan taulukossa. Tämä on kaikkein näkyvintä hyvin suurilla sivustoilla.

Suorat uudelleenohjaukset: Googlen hakutuloksissa näyttämä URL-osoite voi olla eri kuin linkin varsinainen URL-osoite. Otetaan esimerkiksi sivusto, jolla on kaksi versiota sivusta: example.com/omasivu tietokoneen käyttäjille ja m.example.com/omasivu mobiililaitteen käyttäjille. Google saattaa näyttää tietokone-URL-osoitteen sekä tietokoneella että mobiililaitteilla tehtyjen hakujen tuloksissa, mutta <a>-linkin kohde vaihtelee sen perusteella, onko haku tehty tietokoneella vai mobiililaitteella. Tietokoneella linkki osoittaa tietokoneelle sopivaan sivuun, kun taas mobiililaitteella linkki osoittaa mobiilisivuun. Tätä kutsutaan suoraksi uudelleenohjaukseksi.
Maat

Missä maassa (esimerkiksi Kanadassa tai Meksikossa) haku tehtiin.

Laitteet

Sen laitteen tyyppi, jolla käyttäjä hakee: tietokone, tabletti tai mobiililaite. Jos omaisuudestasi on saatavilla erilliset versiot eri laitetyypeille (esim. m.example.com mobiililaitteille ja example.com tietokoneille), et välttämättä voi verrata mittareita, ellet käytä verkkotunnus-omaisuutta.

Hakutyyppi [Vain suodatus]

Mikä hakutulosten välilehti sisälsi käyttäjän näkemän linkin:

• Verkko: Kaikki-välilehdellä näkyvät tulokset. Tämä sisältää Kaikki tulokset ‑välilehdellä näkyvät kuva- ja videotulokset.
  • Kuva: Kuvat-hakutulosten välilehdellä näkyvät tulokset.
  • Video: Videot-hakutulosten välilehdellä näkyvät tulokset.
  • Uutiset: Uutiset-hakutulosten välilehdellä näkyvät tulokset.

Hakutyypin mukaan ryhmittelyä ei tueta, koska eri hakutyyppien tulossivujen asettelu on hyvin erilainen. Esimerkiksi sijoitus 30 voi olla kuvahakutuloksissa ensimmäisellä tulossivulla, mutta verkkohaussa se olisi kolmannella sivulla.

Data tallennetaan erikseen hakutyypeittäin

URL-osoitteen kaikki klikkaus-, näyttökerta- ja sijoitustiedot tallennetaan erikseen hakutyypeittäin. Esimerkiksi kuva voi näkyä sekä verkkohaussa että kuvahaussa, mutta kuvan klikkaus-, näyttökerta- ja sijoitustiedot tallennetaan verkkohaulle ja kuvahaulle erikseen.

Esimerkiksi osoitteessa example.com/aboutme.html näkyvällä kuvalla voisi olla seuraavat tiedot:

Hakutyyppi Näyttökerrat Klikkaukset Sijoitus
Kuvahaku 20 10 23
Verkkohaku 30 30 7
Haun ulkoasu

Ryhmittelee datan tietyn hakutulostyypin tai ‑ominaisuuden mukaan.

Tuettuja haun ulkoasun tyyppejä:

Kun data ryhmitellään ulottuvuuksien mukaan tai suodatetaan haun ulkoasun mukaan, data kootaan sivukohtaisesti omaisuuden sijaan vain taulukossa. Data esitetään kaaviossa edelleen omaisuuskohtaisesti.

Suodatinlistassa näkyvät vain näyttökertoja sisältävät vaihtoehdot – jos sinulla ei ole esimerkiksi työpaikkailmoitustuloksia, työpaikkailmoitussuodatinta ei näytetä listassa.

Samaa sivua koskevia haun ulkoasuominaisuuksia voi esiintyä yhdessä istunnossa useita, mutta kutakin ominaisuustyyppiä kohden lasketaan vain yksi näyttökerta. Saman kyselyn tuloksissa voidaan näyttää esimerkiksi sekä sivun rich-tulos että sen hakutuloslinkki.

Suodatetut klikkausmäärät

Jos suodatat tietoja haun ulkoasun perusteella, ei ole varmaa, että kaikki URL-osoitteen klikkaukset ovat peräisin suodatettua tyyppiä olevasta linkistä. Tämä johtuu siitä, että klikkaukset määritetään URL-osoitteen mukaan, ei URL-osoitteen ja ominaisuuden muodostaman parin mukaan. Se kuitenkin on varmaa, että käyttäjä näki hakutulosjoukossa klikkaamansa linkin lisäksi myös suodatetun URL-osoitteen ja ominaisuuden sisältävän linkin.

Päivämäärät
Ryhmittelee datan päivämäärän mukaan. Tähän voi sisältyä alustavaa dataa. Kaikki päivämäärät ovat Tyynenmeren ajassa (PT).
Ryhmittelyyn sisältyy oletuksena vain kokonaisia päiviä (päivät, joista on dataa keskiyöstä seuraavaan keskiyöhön). Jos haluat lisätä osittaisia päiviä (esimerkiksi tämän päivän), sinun on ilmoitettava päivämääräsuodattimessa tarkka aloituspäivämäärä.

Mittarit

Valitse raportissa näkyvät mittarit valitsemalla haluamasi välilehdet.

Saatavilla on seuraavat mittarit:

• Klikkaukset – Niiden klikkauksien määrä, jotka johdattivat käyttäjän Googlen hakutuloksesta omaisuuteesi. Lue lisää.
  • Näyttökerrat – Tämä kertoo, kuinka monta sivustollesi johtavaa linkkiä käyttäjä näki Googlen hakutuloksissa. Näyttökerta lasketaan käyttäjän avatessa hakutulossivun, vaikka sivua ei vieritettäisi tulokseesi asti. Jos käyttäjä kuitenkin katsoo vain hakutulosten ensimmäisen sivun ja tuloksesi on toisella sivulla, näyttökertaa ei lasketa. Luku on koottu omaisuus- tai sivukohtaisesti. Jos kyseessä on hakutulossivu, jota voi vierittää äärettömästi (kuvahaku), näyttökerran laskeminen voi edellyttää, että käyttäjä vierittää tuloksesi kohdalle. Lue lisää.
  • Klikkausprosentti – Klikkausten määrä jaettuna näyttökertojen määrällä. Jos datarivillä ei ole näyttökertoja, klikkausprosentti näytetään viivana (-), koska jakajana olisi nolla.
  • Keskimääräinen sijoitus [Vain kaavio] – Sivustosi parhaan tuloksen keskimääräinen sijoitus. Jos sivustollasi on kolme sijoitusta, 2, 4 ja 6, sijoitukseksi ilmoitetaan 2. Jos toissijainen kysely palauttaisi tulokset sijoituksin 3, 5 ja 9, keskimääräinen sijoitus olisi (2 + 3) / 2 = 2,5. Jos datarivillä ei ole näyttökertoja, sijoitus näytetään viivana (-), koska sijoitusta ei ole. Lue lisää.
  • Sijoitus [Vain taulukko] – Taulukossa oleva sijoitusarvo kertoo, mikä kyseisen URL-osoitteen keskimääräinen sijoitus hakutuloksissa on. Jos tiedot ryhmitellään esimerkiksi kyselyn mukaan, taulukossa näkyvä arvo on tietyn kyselyn keskimääräinen sijoitus hakutuloksissa. Saat lisätietoja arvon laskentatavasta yllä olevasta Keskimääräinen sijoitus ‑kohdasta.

Datan suodattaminen

Voit suodattaa dataa useiden eri ulottuvuuksien mukaan. Jos data on ryhmitelty esimerkiksi kyselyiden mukaan, voit ottaa käyttöön myös maasuodattimen (esim. Yhdysvallat) ja laitesuodattimen (esim. mobiililaitteet).

Suodattimen lisääminen

• Klikkaa + UUSI ‑painiketta raportin yläosassa olevasta suodatinosiosta. (Etsi hakutyyppi- ja päivämäärä-suodattimia, jotka ovat aina käytössä.)
    TAI
  • Jos haluat suodattaa dataa rivin mukaan, klikkaa mitä tahansa taulukon riviä. Jos haluat esimerkiksi suodattaa Sivut-välilehdellä näkyvän URL-osoitteen mukaan, klikkaa URL-osoitetta. Voit myöhemmin muokata suodatinta klikkaamalla sitä (esim. näyttääksesi kaikki tulokset valittua kohdetta lukuun ottamatta tai suodattaa samankaltaisia kohteita).

Suodattimen poistaminen:

1. Klikkaa suodattimen vierestä Peruuta. Et voi poistaa hakutyyppiä tai päivämääräsuodattimia.

Suodattimen muokkaaminen:

1. Klikkaa suodatinta ja nollaa arvot.

Datan suodattaminen kyselyn tai URL-osoitteen mukaan voi vaikuttaa kokonaismääriin.

Useiden kohteiden perusteella suodattaminen

Voit suodattaa tuloksia useiden kyselyiden tai URL-osoitteiden mukaan. Voit suodattaa esiin dataa, joka vastaa valintojasi, tai kaiken datan, joka ei vastaa valintojasi.

Jos haluat nähdä dataa useista laitteista, hakutyypeistä, maista tai haun ulkoasutyypeistä, voit tehdä vertailun, joka on rajoitettu kahteen kohteeseen.

Voit suodattaa useiden kyselyiden tai URL-osoitteiden perusteella kahdella tavalla:

Kohteet, jotka sisältävät / Kohteet, jotka eivät sisällä

Kyselyn ja URL-osoitteen suodattimien avulla voit lisätä alimerkkijonon, joka vastaa kyselyä tai URL-osoitetta. Voit suodattaa dataa niin, että se sisältää vain kyselyt tai URL-osoitteet, jotka sisältävät tai eivät sisällä tämän alimerkkijonon. Tämä on hyödyllistä, jos kaikki haluamasi kohteet sisältävät identtisen alimerkkijonon.

1. Klikkaa + UUSI ‑painiketta raportin suodatinriviltä.
  2. Valitse joko Kyselyt tai Sivut.
  3. Valitse Kyselyt, jotka sisältävät tämän: tai URL-osoitteet, jotka sisältävät tämän:, niin voit etsiä lisäämääsi merkkijonoa vastaavat tulokset. Valitse Kyselyt, jotka eivät sisällä tätä: tai URL-osoitteet, jotka eivät sisällä tätä:, niin voit jättää lisäämääsi merkkijonoa vastaavat tulokset pois.
  4. Lisää merkkijono, jonka haluat löytää. Vastaavuudessa kirjainkoolla ei ole väliä, mutta muuten se on tarkka (myös välilyönnit lasketaan). Esimerkiksi "3 4" löytää tuloksen "123 456", mutta ei tulosta "3456".
  5. Klikkaa Käytä.

Säännöllisten lausekkeiden haku

Säännöllisten lausekkeiden haun avulla voit yhdistää useita alimerkkijonoja, jotka eroavat toisistaan merkittävästi. Sillä voit suodattaa tai sulkea pois useita kyselyitä tai URL-osoitteita, jotka eroavat toisistaan ainakin osittain.

1. Klikkaa + UUSI ‑painiketta raportin suodatinriviltä.
  2. Valitse joko Kyselyt tai Sivut.
  3. Valitse Omavalintainen (regex).
  4. Käytä seuraavaa säännöllistä lauseketta ja lisää niin monta arvoa kuin haluat pystysuoralla palkilla | eroteltuina. Laita koko lauseke sulkeisiin:
    • (<arvo 1> | <arvo 2> | <arvo 3> | ...)
    Jos haluat esimerkiksi hakea äskeisiin MM-kisoihin liittyviä kyselyjä, voit yhdistää samankaltaisia kyselyjä näin:
    • (MM-kisat|maailmanmestaruuskisat|MM-kisat 2023)
    • URL-osoitteita suodatettaessa sinun tarvitsee ehkä lisätä vain URL-osoitteen loppu.
    • Kun suodatat kyselyitä, älä käytä lainausmerkkejä. Harkitse suodattavasi kaikkia kyselyn versioita, jotka näet tuloksissa.
  5. Jos haluat nähdä kaikki arvot paitsi määritetyt arvot, valitse Ei vastaa säännöllistä lauseketta. Muussa tapauksessa käytä oletusarvoista Vastaa säännöllistä lauseketta.
  6. Klikkaa Käytä.

Kirjainkoon erottelu

Kirjainkoolla ei ole merkitystä kyselyiden ja sivujen URL‑suodattimissa, paitsi kun kyseessä on tarkka URL-osoite, jonka kirjainkoolla on väliä. Tämä tarkoittaa URL-osoitteiden ja seuraavien kyselyjen suodattimia: Kyselyt, jotka sisältävät tämän / eivät sisällä / täsmällinen / Omavalintainen (regex), mutta ei tarkkoja URL-osoitteiden suodattimia.

Voit tehdä kirjainkoosta merkityksellisen säännöllisille lausekkeille alla olevien ohjeiden mukaan.

Säännöllinen lauseke ‑suodatin

Jos valitset suodattimen Muokattu (säännöllinen lauseke), voit suodattaa säännöllisen lausekkeen mukaan (jokerimerkkiosuma). Voit suodattaa sivujen URL-osoitteita ja käyttäjäkyselyjä säännöllisillä lausekkeilla. Tähän käytetään RE2-syntaksia.

• Voit valita, haluatko näyttää merkkijonoja, jotka vastaavat säännöllistä lausekettasi, vai sellaisia, jotka eivät vastaa sitä. Oletuksena näytetään merkkijonoja, jotka vastaavat säännöllistä lausekettasi.
  • Oletuksena haetaan osittaisia osumia, eli säännöllinen lauseke voi vastata mitä tahansa kohdemerkkijonon kohtaa ellet käytä merkkiä ^ (osumaa haetaan merkkijonon alusta) tai $ (osumaa haetaan merkkijonon lopusta).
  • Oletuksena kirjainkoolla ei ole merkitystä säännöllisen lausekkeen vastaavuudessa. Voit lisätä merkin "(?i)" säännöllisen lausekkeen alkuun, jos haluat hakea osumia tietyllä kirjainkoolla. Esimerkki: (?-i)AAA vastaa osoitetta https://example.com/AAA mutta ei osoitetta https://example.com/aaa
  • Virheellinen säännöllisen lausekkeen syntaksi ei palauta osumia.
  • Säännöllisten lausekkeiden käyttö voi olla haastavaa. Kokeile lauseketta live-testityökalussa tai lue koko RE2-syntaksiopas.
Yleiset säännölliset lausekkeet

Tässä muutama esimerkki säännöllisistä lausekkeista:

Jokerimerkki Kuvaus
.

Vastaa mitä tahansa yksittäistä kohdetta merkkiä.

• "m.n" vastaa lausekkeita "men" ja "man" mutta ei lauseketta "meen"
[merkit]

Vastaa mitä tahansa yksittäistä kohdetta merkkien [ ] sisällä.

• "c[aie]t" vastaa lausekkeita "cat", "cit" ja "cet"
  • "i[o0-9]n" vastaa lausekkeita "ion" ja "i7n" mutta ei lauseketta "ian"
*

Vastaa edeltävää kirjainta tai mallia 0 kertaa tai enemmän:

• "fo*d" vastaa lausekkeita "fd", "fod", "food" ja "foooooooood"
  • "https*://example" vastaa näitä: http://example" ja "https://example"
+

Vastaa edeltävää kirjainta tai mallia kerran tai useammin:

• "fo+d" vastaa lausekkeita "fod", "food", "foooooooood" mutta ei lauseketta "fd"
|

TAI-operaattori, vastaa operaattoria | edeltävää tai sen jälkeistä lauseketta.

• "New York|San Francisco" vastaa sekä lauseketta "I love New York" että "I love San Francisco"
\d

Yksi numero (0–9)

• "\d\d\d abc" vastaa lauseketta "123 abc"
\D

Mikä tahansa muu kuin numero (esim. mikä tahansa kirjain tai merkki: "+" "," tai "?" jne.)

• "\D\D\D 123" vastaa lauseketta "aaa 123" mutta ei lauseketta "123 123"
\s

Mikä tahansa tyhjätilamerkki (sarkain, välilyönti)

• "1\s2\s3" vastaa lauseketta "1 2 3"
\S

Mikä tahansa muu kuin tyhjätilamerkki.

• (\S)+ vastaa lausekkeita "fire", "and" ja "ice" merkkijonossa "fire and ice" mutta ei välilyöntejä tai koko merkkijonoa.
(?-i)

Määrittää merkitykselliset kirjainkoon vastaavuudet seuraaville merkeille.

• "(?-i)AAA vastaa https://example.com/AAA, mutta ei https://example.com/aaa
^

Rajoittaa lausekkeen alussa osumat kohdemerkkijonon alkuun.

• "^example" vastaa lauseketta "example" mutta ei lauseketta "an example"
  • "example" vastaa sekä lauseketta "example" että "an example"

Ryhmien vertaileminen

Voit vertailla dataa kahden arvon välillä missä tahansa ulottuvuudessa riippumatta siitä, onko data parhaillaan ryhmitelty kyseisen ulottuvuuden mukaan. Jos tiedot on esimerkiksi ryhmitelty kyselyiden mukaan, voit vertailla kahden päivämäärän (esim. tämä ja viime viikko) tai kahden maan (esim. Yhdysvallat ja Ranska) klikkauksia toisiinsa. Sivun tai haun ulkoasun mukaan vertailu voi muuttaa klikkausprosenttien, näyttökertojen ja klikkausten mittarilaskelmia. Kun vertaat yksittäisen mittarin arvoja, tulostaulukossa on Erot-sarake, jossa verrataan jokaisen rivin arvoja toisiinsa.

Ryhmien datan vertailu:

1. Vertailua voi muokata suodattimilla (esimerkiksi päivämäärä tai hakutyyppi). Muokkaa joko nykyistä suodatinta tai klikkaa Uusi lisätäksesi uuden suodattimen.
  2. Valitse Suodata verkko-omaisuuksia ‑valintaruudussa Vertaa.
  3. Lisää vertailtavat kategoriat tai ajat ja valitse Käytä.
  4. Sinulla voi olla vain yksi vertailu kerrallaan. Uuden vertailusuodattimen lisääminen korvaa aiemmin luodun vertailun. Jos olet esimerkiksi vertailemassa päivämääriä ja lisäät sitten maiden välisen vertailun, maavertailu korvaa päivämäärävertailun.

Hyödyllisiä vertailuja:

• Lajittelemalla tiedot eron mukaan näet, onko jonkin kyselyn tulos muuttunut merkittävästi edelliseen viikkoon verrattuna.
  • Vertaile mobiilisivustosi hakujen kokonaismäärää tietokoneille tarkoitetun sivuston mobiilihakuihin. Jos et käytä verkkotunnus-omaisuutta, avaa erillinen kehitysraportti jokaiselle sivustolle ja vertaile mobiililaitteilla tietokoneversiossa (www.example.com) tehtyjä hakuja kaikkiin mobiilisivustolla (m.example.com) tehtyihin hakuihin.
Voit vertailla dataa vain yhdessä ulottuvuudessa kerrallaan (päivämäärät, kyselyt ja niin edelleen). Uuden, toista ryhmittelyulottuvuutta käyttävän vertailun lisääminen poistaa aiemmin luomasi vertailun. Jos olet esimerkiksi vertailemassa tämän viikon klikkauksia viime viikon vastaaviin (päivämäärä) ja lisäät sitten Yhdysvaltain ja Japanin välisen vertailun (maa), ajanjakso palautuu oletusarvoonsa.

Jos vertaat kahta ryhmää ja arvo on erittäin harvinainen yhdessä ryhmässä, mutta ei toisessa ryhmässä, harvinainen ryhmä näytetään kyseisen rivin kohdalla. Näin ilmaistaan, että numero ei ole käytettävissä. Jos vertaat esimerkiksi kyselyn näyttökertoja Saksan ja Thaimaan välillä, kyselyn "Deutsche Bundesbank" tulosrivi näyttää todennäköisesti näyttökertanumeron Saksan osalta ja aaltoviivan, ~ (ei käytettävissä), Thaimaan osalta. Tämä johtuu siitä, että Thaimaan näyttökertojen määrä on hyvin pitkän tulosluettelon lopussa. Määrä ei ole välttämättä nolla, mutta tulos voi sijaita ryhmän luettelon lopussa. Jos kuitenkin suodatat harvinaisen arvon mukaan (tässä esimerkissä "Deutsche Bundesbank"), sinun tulisi nähdä molempien luokkien tietoarvot.

Lisätietoa datasta

Kehitysraportti laskee datan erikseen jokaisesta erillisestä omaisuudesta. Data siis lasketaan erikseen seuraavista:

• https://example.com/
  • http://example.com/
  • http://m.example.com/

Mutta jos käytät verkkotunnus-omaisuutta, kaikki saman verkkotunnuksen data yhdistetään, sekä http:n että https:n kohdalla.

Data ei sisällä Google Haku ‑mainosten impressioita tai klikkauksia, jotka johtavat verkkosivustollesi.

Viimeisimmän päivityksen päivämäärä

Raportin Viimeisimmän päivityksen päivämäärä näyttää viimeisimmän päivämäärän, jolta raportissa on dataa.

Klikkausten, näyttökertojen ja sijoitusten laskenta

Lue lisää klikkausten, näyttökertojen ja sijoitusten laskennasta.

Alustava data

Hakutulossijoitusten raportin uusin data on joskus alustavaa. Tämä tarkoittaa, että data voi muuttua hieman ennen sen vahvistamista. Alustava data on yleensä alle kolme päivää vanhaa. Kaikki alustava data vahvistetaan jossain vaiheessa. Voit nähdä, onko data alustavaa, kun viet hiiren kaaviossa datan päälle.

Hakutulossijoitusten alustava data sisältyy kaavioon, taulukoihin ja Search Consolen Yleiskatsaus-sivun Tehokkuus-kaavioon.

Datan eroavaisuudet

Search Consolessa voi näkyä muutamia datan eroavaisuuksia

Eroavaisuudet kaavion ja taulukon kokonaismäärien välillä

Kaavion ja taulukon kokonaismäärät voivat erota toisistaan useista eri syistä:

Yleiset syyt:

• Kun lisäät Sivu- tai Haun ulkoasu ‑suodattimen, saatat joskus havaita kasvua (joskus todella huomattavaa kasvua) klikkaus- ja näyttökertadatassa, joka näkyy kaaviossa ja sen yläpuolella. Tämä johtuu siitä, että suodattimien takia data kootaan (ryhmitellään) sivun mukaan omaisuuden sijaan. (Huomaa, että harvoissa tapauksissa kokonaismäärät voivat teknisistä syistä laskea nousemisen sijaan.) Jos taas kaikki Sivu- tai Haun ulkoasu ‑suodattimet poistetaan raportista, klikkausten tai näyttökertojen kokonaismäärät voivat laskea, koska kaikki data kootaan (ryhmitellään) omaisuuden mukaan URL-osoitteen sijaan.
  • Kun suodatat sivun tai kyselyn mukaan, suodatuksen jälkeiset vastaa- ja ei vastaa ‑kokonaismäärät voivat erota suodattamattomasta kokonaismäärästä. Esimerkiksi suodattimilla "Kyselyt, jotka sisältävät tämän:hiiri" ja "Kyselyt, jotka eivät sisällä tätä:hiiri" saatavat kokonaismäärät eivät välttämättä ole samansuuruiset kuin kokonaismäärät ilman kyselysuodattimia. Tämä johtuu anonymisoitujen kyselyiden poistamisesta ja datan lyhentämisestä näyttörajoitusten vuoksi.
  • Kun suodatat sivun tai kyselyn, joissakin epätavallisissa tapauksissa saattaa näkyä ristiriita kaavion ja taulukon datan välillä. Tämä johtuu siitä, että data on lyhennetty eri tavalla riippuen käytetyistä ryhmittely- ja suodatusyhdistelmistä. Kun kokonaismäärät eroavat toisistaan, todellinen kokonaismäärä on vähintään suurempi näytetty arvo (ja mahdollisesti vielä suurempi).
  • Tehottoman suodattimen lisääminen (kuten tulosten suodattaminen sivuston juuri-URL-osoitteella example.com/) voi aiheuttaa ristiriitoja useista syistä.

Kaavion kokonaismäärät suurempia:

• Taulukossa voi olla enintään 1 000 riviä, joten kaikki tulokset eivät välttämättä mahdu siihen.
  • Katsellessa kyselyiden mukaan, anonymisoidut (harvat) tulokset poistetaan taulukosta.
  • Yksittäisistä, päivittäisistä kokonaismääristä voidaan poistaa harvinaiset kyselyt.

Taulukon kokonaismäärät suurempia:

• Jos taulukko ryhmitellään sivun tai hakuesiintymän perusteella, taulukon kokonaismäärät ryhmitellään URL-osoitteen mukaan, mutta kaavion kokonaismäärät ryhmitellään verkko-omaisuuden mukaan. Jos sama verkko-omaisuus näkyy yhdessä haussa useaan kertaan, se lasketaan kaaviossa yhdeksi tulokseksi mutta taulukossa moneksi.
  • Jotkut hakuesiintymät ovat toistensa alaluokkia. Esimerkiksi työpaikkailmoitus on rich-tuloksen alaluokka, joten sama tulos näkyy molemmilla riveillä.

Search Consolen ja muiden työkalujen väliset eroavaisuudet

Search Consolen tiedot voivat erota muiden työkalujen näyttämistä tiedoista. Tämä voi johtua seuraavista syistä:

• Käyttäjien yksityisyyden turvaamiseksi kehitysraportti ei näytä kaikkea dataa. Emme esimerkiksi välttämättä seuraa kyselyjä, jotka on tehty vain muutamia kertoja tai jotka sisältävät henkilökohtaisia tai arkaluontoisia tietoja.
  • Lähdetietojen käsittely voi johtaa eroavaisuuksiin muiden tietolähteiden välillä (esimerkiksi kaksoiskappaleiden poistaminen). Nämä erot eivät ole kuitenkaan merkittäviä.
  • Lukujen laskemisen ja niiden verkkovastaaville näkymisen välillä voi olla viive. Vaikka tiedot julkaistaan tietyin väliajoin, keräämme niitä jatkuvasti. Normaalisti tiedot tulevat käytettäväksi 2–3 päivän kuluessa.
  • Aikavyöhykkeillä on merkitystä. Kehitysraportti seuraa päivittäistä dataa Kalifornian paikallisen ajan mukaan, eli jokaisen päivän data lasketaan sen mukaan, milloin päivä vaihtuu toiseen Kaliforniassa. Jos muut järjestelmäsi käyttävät toista aikavyöhykettä, päivänäkymät eivät ehkä ole tarkkoja. Esimerkiksi Google Analytics näyttää ajan verkkovastaavan paikallisessa ajassa.
  • Jotkin työkalut, kuten Google Analytics, seuraavat vain sellaisten käyttäjien liikennettä, joiden selaimessa on käytössä JavaScript.
  • Ladattua dataa ei ole saatavilla ollenkaan tai numeroarvoina. Raporttia ladattaessa kaikki raportin arvot ~ tai - (ei saatavilla/ei ole numero) näkyvät nollina ladatussa muodossa.

Tietojen kokoaminen omaisuus- (sivusto) tai sivukohtaisesti

Joskus tämän raportin data kootaan omaisuuden ja joskus sivun mukaan.

Kokoaminen omaisuuskohtaisesti tarkoittaa, että kaikki saman kyselyn tulokset, jotka johtavat samaan Search Console ‐omaisuuteen, lasketaan kerran. Jos kyselyssä on siis kaksi URL-osoitetta samalta sivustolta (example.com/petstore/giraffe ja example.com/recipes/pumpkin_pie), tämä lasketaan yhdeksi näyttökerraksi, kun tulokset kootaan omaisuuskohtaisesti.

Kokoaminen sivukohtainen tarkoittaa, että jokainen hakutuloksessa oleva yksilöllinen URL-osoite lasketaan kerran, vaikka ne ohjaisivat samalle sivulle. Jos kyselyssä on kaksi URL-osoitetta samalta sivustolta (example.com/petstore/giraffe ja example.com/recipes/pumpkin_pie), tämä lasketaan kahdeksi näyttökerraksi.

Kaavion data kootaan omaisuuskohtaisesti.

Taulukon data kootaan omaisuuskohtaisesti, paitsi silloin, kun data ryhmitellään sivun tai haun ulkoasun mukaan.

Kun dataa kootaan omaisuuskohtaisesti, datan lähdesivustoksi katsotaan sivusto, joka sisältää on hakutuloslinkin kohteen ensisijaisen URL-osoitteen.

Lisätietoa

• Näyttökerrat: Jos omaisuus näkyy hakutuloksissa kahdesti omaisuuskohtaisen koonnin aikana, se lasketaan vain yhdeksi näyttökerraksi. Jos ryhmittely tehdään sivun tai haun ulkoasun mukaan, jokainen sivu lasketaan erikseen.
  • Klikkaukset: Vain yksi klikkaus kirjataan, jos omaisuus näkyy hakutuloksissa kahdesti omaisuuksien mukaan ryhmiteltäessä ja käyttäjä klikkaa linkkiä, palaa takaisin ja klikkaa tämän jälkeen toista linkkiä. Tämän syynä on, että linkkien lopullisena kohteena on sama sivusto.
  • Sijoitus: Kun tietoja kootaan omaisuuskohtaisesti, raportissa näkyy omaisuuden paras sijoitus hakutuloksissa. Kun tiedot ryhmitellään sivujen tai haun ulkoasun mukaan, raportissa ilmoitetaan sivun paras sijoitus hakutuloksissa.
  • Erilaisten laskutapojen vuoksi klikkausprosentti ja keskimääräinen sijoitus ovat omaisuuskohtaisesti kootuissa tiedoissa korkeampia, jos hakutuloksissa näkyy useita sivuja samalta sivustolta.

Esimerkki:

Oletetaan, että hakulauseke "hauskoja lemmikkejä lapsille" palauttaa vain seuraavat kolme tulosta, jotka ovat kaikki samasta omaisuudesta:
www.petstore.example.com/monkeys
www.petstore.example.com/ponies
www.petstore.example.com/unicorns

Jos yksi käyttäjä on nähnyt nämä tulokset ja klikannut kutakin linkkiä, tässä ovat Search Consolessa näkyvät mittarit:

Mittari Koottu omaisuuskohtaisesti Koottu sivukohtaisesti
Klikkausprosentti

100 %

Kaikki sivustolle vievät klikkaukset on yhdistetty

33 % per URL

3 sivua näytetään, 1/3 klikkauksista jokaiselle näistä sivuista

Keskimääräinen sijoitus

Tämä on sivuston korkein sijoitus hakutuloksissa

2 kullekin URL-osoitteelle

Näyttökerrat 1 omaisuutta kohden 1 kullekin URL-osoitteelle