Översiktssidan i Search Console

På översiktssidan i Search Console kan du se en sammanfattning av dina resultat på Google Sök.

Öppna översiktssidan

Här kan du se dina viktigaste mätvärden och aviseringar, till exempel sökresultat, indextäckning och mätvärden för användbarhet på mobila enheter. Om egendomen har förbättringar, till exempel utökade resultat, eller om den räknas som en onlinesäljare visas även information om dessa funktioner.

I resultatdiagrammet visas data från både Sök och Förslag (om du har data från båda). Om du inte har någon data från Förslag visas även preliminär data från Sök (väldigt ny data) i diagrammet.