De overzichtspagina van Search Console

De overzichtspagina toont een samenvatting van je prestaties op Google Zoeken. Ga naar deze pagina voor een overzicht van je belangrijkste statistieken en meldingen, inclusief zoekprestaties, indexdekking en statistieken voor mobiel gebruiksgemak. Als je property verbeteringen bevat, zoals AMP-pagina's of zoekverbeteringen, zie je ook informatie over die functies. Bezoek deze pagina voor een overzicht van de prestaties van je property en kritieke problemen die je aandacht vereisen.

OVERZICHTSPAGINA OPENEN

Het prestatiediagram bevat gegevens van Google Zoeken en Discover (als je gegevens voor beide hebt). Als je geen Discover-gegevens hebt, bevat het diagram ook voorlopige gegevens voor Google Zoeken (zeer recente gegevens).