Oversigtssiden i Search Console

Oversigtssiden viser et resumé af din effektivitet i Google Søgning. Gå til denne side for at få et overblik over dine vigtigste metrics og underretninger, herunder metrics for søgeeffektivitet, indekseringsdækning og mobilanvendelighed. Hvis din ejendom har forbedringer som f.eks. AMP-sider eller søgeforbedringer, vil du også se oplysninger om disse funktioner. Gå til denne side for at få et overblik over, hvordan din ejendom klarer sig, og eventuelle kritiske problemer, der skal løses.

ÅBN OVERSIGTSSIDEN

Diagrammet over effektivitet omfatter data fra både Søgning og Discover (hvis du har data for hver af dem). Hvis du ikke har nogen Discover-data, omfatter diagrammet også foreløbige søgedata (meget nylige data).