Forbedrede søgeresultater

Ud over almindelige udvidede resultater understøtter Google Søgning en mere interaktiv og forbedret type udvidede resultater. Disse kaldes forbedrede søgeresultater. Forbedrede søgeresultater indeholder ofte en medrivende pop op-oplevelse eller anden forbedret interaktionsfunktion. Her er f.eks. et forbedret pop op-resultat for Job, som kan vises, hvis en bruger har søgt efter "job i Mountain View":

Forbedrede søgeresultater for Job

Med forbedrede søgeresultater kan brugeren søge efter forskellige egenskaber for et struktureret dataelement. En bruger kan f.eks. søge efter opskrifter på hønsekødsuppe, som indeholder mindre end 200 kalorier, eller opskrifter, der tager mindre end 1 time at tilberede.

Implementering af forbedret søgning

Forbedret søgning er en del af udvidede søgeresultater og implementeres ved hjælp af strukturerede data. Nogle udvidede søgeresultattyper er kun tilgængelige som forbedrede søgeresultattyper (f.eks. opskrifter, jobs og begivenheder). Andre udvidede resultattyper kan ændres til forbedrede søgeresultattyper, hvis du tilføjer nogle få egenskaber. I dokumentationen til en udvidet resultattype kan du se, om den kan udvides fra at være et simpelt udvidet resultat til et forbedret resultat, og hvordan du gør det.

Her kan du også finde tekniske oplysninger og et galleri med resultater. Forbedrede søgeresultattyper vises på nuværende tidspunkt ikke eksplicit i dokumentationen, men der er planer om at vise dem på et senere tidspunkt.

Rangeringsalgoritmen i Google Søgning anvendes til forbedret søgning. Ud over at føje de korrekte strukturerede data til dine sider skal du også følge retningslinjerne for kvalitet, så Google kan indeksere og rangere dine sider korrekt.

En bemærkning om duplikeret indhold med strukturerede data: Strukturerede data er typisk duplikeret på mange forskellige sider på et website og med god grund. Du kan f.eks. indsende flere jobannoncer vedrørende den samme ledige stilling på flere steder. Disse annoncer har identiske værdier for beskrivelse, men forskellige værdier for sted. Den forbedrede søgealgoritme tager højde for dette, og disse objekter betragtes ikke som dubletter.

Forbedrede søgetyper

Følgende søgetyper understøtter en forbedret søgeoplevelse:

Retningslinjer for kvalitet i forbindelse med forbedret søgning

Du skal følge disse retningslinjer for kvalitet for at være kvalificeret til forbedret søgning. Hvis rangeringsalgoritmen for forbedret søgning afgør, at en stor del af et website ikke er af den påkrævede kvalitet, kan den ekskludere hele websitet fra forbedrede søgeresultater.

• Påkrævede ejendomme: Hver forbedret søgetype definerer en række påkrævede ejendomme. Elementer, der ikke har de påkrævede ejendomme, er ikke kvalificerede.
  • Fuldstændighed: Jo flere yderligere (anbefalede) ejendomme, du angiver, desto større kvalitet har elementet for brugerne. I jobannoncer foretrækker brugerne job med eksplicit angivelse af lønnen frem for annoncer uden, og forbedret søgerangering tager også højde for dette. Hvis dine opskrifter har faktiske brugeranmeldelser og reelle stjernebedømmelser, betyder det også noget for brugerne af dit website og forbedret søgning. Forbedret søgning giver også brugerne strukturerede søgemuligheder. Brugerne kan f.eks. filtrere jobannoncerne efter løn. Når brugerne anvender dette filter, vises en jobannonce uden angivelse af lønnen ikke i rangeringen. Dette er et af de vigtigste rangeringssignaler for forbedret søgning.
  • Relevans: Dine opmærkede data bør være relevante for den forbedrede søgning, du deltager i. Her er nogle eksempler på data, der ikke er relevante:
    • Et website for livestreaming af sport, der angiver udsendelser som lokale begivenheder.
    • Et website for tømrerarbejde, der angiver anvisninger som opskrifter.
  • Bladindhold: Forbedret søgerangering af bladsider, som er sider, der beskriver et elements detaljerede ejendomme. Sider med fortegnelser linker derimod til flere bladsider. Forbedret søgning er kun tilgængelig for bladsider og ikke for sider med fortegnelser. Følgende er eksempler på sider med fortegnelser:
    • En side, der beskriver "De 10 bedste opskrifter med kalkun" med links til hver opskrift.
    • En side, der viser alle job i Mountain View, CA, med links til de enkelte job.
  • Indholdspolitikker: Individuel forbedret søgning har yderligere politikker for specifikke indholdstyper, der gælder for hver datatype, som beskrevet i den tilhørende dokumentation. Dokumenter eller websites, der overtræder disse indholdspolitikker, kan få en dårligere rangering, og de er muligvis ikke kvalificerede til funktionen.