Få dit website på Search Console

Du kan føje op til 1.000 ejendomme til din konto, herunder både websites og mobilapps. Følg disse trin for at komme i gang med at bruge Search Console for dit website.

1. Føj dit website til Search Console. Sørg for at tilføje alle variationer af dit websites rodwebadresse, både versioner med og uden www, samt alle underdomænevariationer (example.com, m.example.com, pets.example.com). Når du føjer dit website til Search Console, omtaler vi det som en ejendom. Det skyldes, at Search Console understøtter både websites og apps.
  2. Bekræft dit website. Bekræftelsen beviser, at du ejer websitet. Du kan ikke få adgang til nogen Search Console-data for et website, før du er bekræftet for det. Websites, der hostes af Google (f.eks. sider i Blogger eller Google Sites), bekræftes automatisk. Bekræftelse påvirker ikke PageRank eller effektiviteten af dit website i Googles søgeresultater.
  3. Tilføj eller fjern brugere, der kan se dine data. Tilføj ejere og brugere, der kan læse Search Console-data for dit website eller ændre websiteindstillinger i Google Søgning. Bemærk det maksimale antal brugere pr. ejendom.
  4. Giv Google besked, hvis du vil målrette dit website eller dele af det mod bestemte lande.
  5. Læs og forstå vores retningslinjer for webmastere. Sørg for, at du benytter de optimale løsninger for at få Google til at crawle (finde) og indeksere (forstå) dine sider og rangere dem korrekt, og at du ikke overtræder nogen af vores retningslinjer for kvalitet.
  6. Du kan vælge at indsende et sitemap og en robots.txt-fil for at hjælpe os med at forstå, hvilke sider vi bør og ikke bør crawle på dit website.
  7. Få oplysninger om, hvordan du holder øje med dit website og dine søgeresultater i Search Console. Hvis dit website har et fornuftigt design, er det ikke nødvendigt at kontrollere dine Search Console-data med jævne mellemrum, og i de fleste tilfælde giver vi dig besked, hvis vi opdager et problem.