Hvad er Search Console?

Skal det være nemt at finde dig på nettet? Det kan vi hjælpe dig med.

Google Search Console er en gratis tjeneste fra Google, som kan hjælpe dig med at overvåge og vedligeholde dit websites tilstedeværelse i Googles søgeresultater. Du behøver ikke at tilmelde dig Search Console for at få dit website med i Googles søgeresultater, men hvis du gør det, kan du få hjælp til at forstå, hvordan Google ser dit website, og hvordan du optimerer dets effektivitet i søgeresultaterne.

Åbn Search Console

Hvilke fordele er der ved at bruge Search Console?

Overvåg dit websites effektivitet i Googles søgeresultater:

• Sørg for, at Google kan få adgang til dit indhold.
  • Indsend nyt indhold til gennemgang, og fjern indhold, du ikke vil have vist i søgeresultaterne.
  • Opret og overvåg indhold, der leverer visuelt engagerende søgeresultater.
  • Vedligehold dit website med minimal forstyrrelse af websitets præstation i søgeresultater
  • Overvåg og løs malware- eller spamproblemer, så dit website forbliver rent.

Oplev, hvordan Google Søgning og verden ser dit website:

• Hvilke forespørgsler forårsager, at dit website vises i søgeresultaterne?
  • Resulterer nogle forespørgsler i mere trafik til dit website end andre?
  • Er dine produktpriser, din virksomheds kontaktoplysninger eller begivenheder fremhævet i udvidede søgeresultater?
  • Hvilke websites linker til dit website?
  • Klarer dit mobilwebsite sig godt for besøgende, der søger på mobilenheder?

Hvem er Search Console udviklet til?

Alle med et website. Uanset om du er generalist eller specialist, nybegynder eller avanceret bruger, så kan Search Console hjælpe dig.

• Virksomhedsejer, som uddelegerer.  Selv hvis du mener, at du ikke ved, hvordan man bruger Search Console, er det en god ide at kende til tjenesten og blive fortrolig med de grundlæggende funktioner. Du kan evt. få din webmaster eller en marketingspecialist til at hjælpe dig med at oprette dit website med Search Console. I så fald kan du arbejde sammen med vedkommende for at sikre, at du har adgang til og styrer alle rapporter for dit website. Desuden er det en god idé at lære alt, hvad du kan om, hvordan dit website klarer sig i søgeresultaterne, så du kan træffe vigtige forretningsmæssige beslutninger om dit website.

• SEO – specialist eller marketingmedarbejder. For dig med fokus på onlinemarkedsføring vil Search Console hjælpe med at overvåge trafikken på dit website, optimere din rangering og træffe kvalificerede beslutninger om udseendet af dit websites søgeresultater. Du kan bruge oplysningerne i Search Console til at påvirke de tekniske beslutninger for websitet og udføre avancerede markedsføringsanalyser ved hjælp af andre Google-værktøjer som Analytics, Google Trends og AdWords.

• Websiteadministrator. Som websiteadministrator går du op i, at dit website kører godt. Med Search Console kan du nemt overvåge og i visse tilfælde løse serverfejl, problemer med websiteindlæsning og sikkerhedsproblemer som hacking og malware. Du kan også bruge det til at sikre, at eventuel vedligeholdelse eller nødvendige justeringer, du foretager i forbindelse med websitet, udføres uden problemer i forhold til dit websites præstation i søgeresultaterne.

• Webudvikler. Hvis du udvikler selve markeringen og/eller koden til dit website, kan Search Console hjælpe dig med at overvåge og løse almindelige problemer med markeringen såsom fejl i strukturerede data.

• Appudvikler. Hvis du ejer en app, vil du gerne se, hvordan mobilbrugere finder din app ved hjælp af Google-søgning. Search Console kan hjælpe dig med at integrere din app problemfrit med en verden af websites. Få flere oplysninger.