Tilføj en websiteejendom

Her kan du se, hvordan du føjer et website til din Search Console-konto. Sørg for at gennemgå hele listen med handlinger for at sikre, at du får mest muligt ud af Search Console til dit website.

Sådan tilføjer du et website:

1. startsiden for Search Console skal du klikke på knappen Tilføj en ejendom og indtaste webadressen på det website eller den del af websitet, som du vil have data om. Angiv webadressen præcis som den vises i adresselinjen, inklusive det afsluttende tegn /. Se Hvilken webadresse skal jeg bruge? nedenfor for at få flere oplysninger. Bemærk, at du skal kunne bevise, at du ejer websitet eller den pågældende del af websitet.
  2. Klik på Fortsæt for at åbne siden Websitebekræftelse.
  3. Vælg en bekræftelsemetode til at bevise, at du ejer websitet, og følg bekræftelsevejledningen på siden. Websites, der hostes af Google (f.eks. sider i Blogger eller Google Sites), bekræftes automatisk. Mere om bekræftelse.
  4. Hvis dit website understøtter flere protokoller (http:// og https://), skal du tilføje hver som et separat website. Hvis du understøtter flere domæner (f.eks. example.com, m.example.com og www.example.com), du skal du også tilføje hvert enkelt som et separat website. Yderligere trin:
Vil du tilføje en mobilapp? Sådan gør du.

Hvilken webadresse skal jeg bruge?

Indtast webadressen på præcis det domæne, det underdomæne, eller den sti, som du vil have data for. Her er nogle eksempler på webadresser, du kan tilføje:

• http://www.example.com/ – registrerer data for http-versionen af hele websitet.
  • http://www.example.com/foo/ – registrerer kun data for understien /foo/ på www.example.com. Hvis du opretter ejendomme for både www.example.com og www.example.com/foo/, vil den overordnede ejendom både indeholde data for understien /foo/ samt alle andre understier.
  • ftp://ftp.example.com/ – registrerer kun data for ftp-underdomænet på dette website.
  • https://www.example.com/ – registrerer kun data for https-versionen af dit website. Du skal tilføje http- og https-versioner af dit website som separate ejendomme.

Vi anbefaler, at du opretter en separat Search Console-ejendom for hvert domæne eller mappe, du ønsker at spore separat, samt for det laveste domæneniveau, som du ejer. Hvis du f.eks. har et rejsewebsite med specifikke undermapper for Irland, Frankrig og Spanien, kan du føje følgende websites til din konto i Search Console:

• http://www.example.com
  • http://www.example.com/frankrig
  • http://www.example.com/irland
  • http://www.example.com/spanien

Understøttelse af ikke-latinske tegn

Search Console understøtter IDNA (internationalisering af domænenavne i applikationer) som webadresser. Skriv dit domænenavn som normalt, så bliver det vist korrekt i Search Console. Hvis du f.eks. skriver http://bücher.example.com/ i feltet Tilføj ejendom, vises det korrekt. Dette gælder kun for hosten (i dette eksempel bücher.example.com). Vi anbefaler derfor, at du opretter din webadressesti udelukkende ved hjælp af ASCII-tegn, der ikke kræver brug af escape.

Hvornår starter dataindsamlingen?

Indsamling af data for en ejendom starter, så snart ejendommen tilføjes i en hvilken som helst Search Console-konto, allerede inden den er bekræftet. Dataindsamling fortsætter, så længe en bruger har denne ejendom på deres konto, uanset om den har en bekræftet ejer. Dataene gemmes dog kun i en vis periode, før de slettes.