Fejlfinding af Datamarkering

Hvis du har problemer med at oprette eller offentliggøre en sideopsætning, kan du se oplysningerne om fejlfinding på denne side.

Oprettelse af en sideopsætning

Når jeg har indtastet min startwebadresse og klikker på OK, får jeg vist en fejl.

Der kan være flere forskellige årsager til fejlen, herunder:

• Hvis du får vist fejlen "Webadressen blev ikke fundet", er den verificerede side eller webadresse muligvis ikke blevet  indekseret af Google. Følgende årsager kan f.eks. forhindre Google i at indeksere et website:
    • En robots.txt-fil, gennemgangsfejl eller metatags på din side forbyder Google at indeksere websitet. Få flere oplysninger.
    • Oplysningerne på dit website kan ikke hentes af Googlebot, fordi de kun kan hentes ved at udfylde en formular.
    • Der er indsendt en DMCA-klage (Digital Millennium Copyright Act) vedrørende nogle af materialerne i den sideopsætning, du forsøger at oprette.
  • Webadressen for den side, du har angivet, findes ikke på det samme website, som det du bekræftede i Search Console. Hvis du f.eks. har klikket på websitet http://www.example.com på startsiden for Search Consol, kræver Datamarkering, at webadressen starter med http://www.example.com. Hvis du vil fremhæve en webadresse, der starter på en anden måde , f.eks. http://example.com, http://reviews.example.com eller https://www.example.com, skal du tilføje det pågældende website separat.

Når jeg forsøger at oprette en tilpasset sideopsætning, får jeg vist en fejlmeddelelse.

Du kan få vist en af følgende fejlmeddelelser i pop op-vinduet Sidevælger, når du forsøger at oprette en sideopsætning.

Denne meddelelse... Vises, hvis...
Mønsteret omfatter ikke startsiden. Det angivne webadressemønster omfatter ikke den startside, du brugte til at oprette sideopsætningen.

Hvis du f.eks. har angivet følgende webadresse som startside:
http://www.example.com/events/music/123.html
og du angiver følgende for et webadressemønster:
http://www.example.com/events/*
meddelelsen "Mønsteret omfatter ikke startsiden" vises, fordi det mønster, du har angivet, udelader understien /music/. Mens det angivne mønster omfatter sider som f.eks.
http://www.example.com/events/891.html og
http://www.example.com/events/125.html,
udelader det sider som f.eks.
http://www.example.com/events/music/123.html.

Hvis du vil fremhæve webadresser, der indeholder understien /music/, skal du bruge et mønster som f.eks.
http://www.example.com/events/music/* eller
http://www.example.com/events/*/*

Mønsteret omfatter for mange sider. Det webadressemønster, du har angivet, omfatter mere end 500.000 sider. Overvej at oprette flere sideopsætninger med færre end 500.000 sider hver.

Hvis dit website f.eks. indeholder oplysninger om begivenheder under
http://www.example.com/events/music/...
og
http://www.example.com/events/speaking/...

I stedet for at angive et webadressemønster for http://www.example.com/events/*/*, kan du oprette to sideopsætninger med et mindre omfang som f.eks.
http://www.example.com/events/music/*
og
http://www.example.com/events/speaking/*

Mønsteret omfatter sider, som du ikke administrerer. Det angivne webadressemønster omfatter sider, der ikke er en del af det bekræftede website for Search Console.

Hvis f.eks.
http://www.example.com/events/music/*
er registreret som et bekræftet website for Search Console, vil et webadressemønster for
http://www.example.com/events/*/*
også omfatte
http://www.example.com/events/meetings/*
som ikke er registreret som en del af et bekræftet website.

Angiv et smallere webadressemønster som f.eks. http://www.example.com/events/music/*

Mønsteret passer ikke til nogen sider. Datamarkering kunne ikke finde nogen sider, der passer til det angivne mønster. Kontrollér, om der er tastefejl, og sørg for, at du har angivet den korrekte webadresse.

Hvis du stadig får vist denne meddelelse, når du har kontrolleret, om der er tastefejl, kan du prøve at udvide omfanget af webadressemønsteret. Du kan f.eks. ændre
http://www.example.com/events/music/*
til
http://www.example.com/events/*/*

Når du opretter en tilpasset sideopsætning, skal du sørge for følgende:

• Angiv et gyldigt webadressemønster. Bemærk, at Datamarkering ikke understøtter regulære udtryk. I stedet for kan du bruge * som jokertegn for en hel webadressekomponent. Dette webadressemønster er f.eks. gyldigt:
    http://www.example.com/*/events/*
    Men følgende mønster er ikke gyldigt, fordi det forsøger at bruge * som jokertegn for en del af en webadressekomponent:
    http://www.example.com/*-people-*/events/*
  • Angiv en webadresse, der identificerer mindst én side, der er blevet gennemgået og indekseret af Google.

Datamarkering forstår ikke mit website.

Hvis du allerede har gennemgået et par omgange med tagging, og Datamarkering stadig ikke forstår dit website, kan du prøve at starte forfra og oprette en sideopsætning med kun én side. Hvis det hjalp, skal du oprette en sideopsætning med kun en enkelt side for hver af de vigtigste sider på dit website. Hvis det ikke hjælper, skal du bruge HTML-markering i stedet for Datamarkering.

Offentliggørelse af en sideopsætning

Udtrukne data vises på siden for strukturerede data, men der vises stadig ingen udvidede uddrag i søgeresultater.

Betjeningspanelet for strukturerede data viser udtrukne data, når Google har gennemgået en side. Der kan gå lidt tid, inden udvidede uddrag vises i søgeresultater eller på stedsider. Hvis data er blevet udtrukket, men udvidede uddrag ikke vises for dit website, kan du se mulige årsager.