Pagina's in verschillende standen afwisselen

Deze functie is niet beschikbaar voor AMP HTML-advertenties, videoadvertenties en beeldadvertenties.

Met Google Web Designer kunt u uw advertentie of html-pagina zo maken dat deze werkt voor meerdere viewportstanden. Door alternatieve pagina's te gebruiken, kunt u schakelen tussen 2 verschillende indelingen, afhankelijk van of de viewport van de gebruiker staand of liggend is.

Aanbevolen voor:

• Advertenties zonder video op volledig scherm die staand of liggend kunnen worden weergegeven voor een specifieke schermgrootte
  • Advertenties of html-pagina's met verschillen in de staande en liggende indeling die niet kunnen worden bereikt door css-stijlwijzigingen

Ga als volgt te werk om alternatieve pagina's in te stellen:

1. Maak twee afzonderlijke pagina's, elk met een andere versie van uw advertentie voor staande of liggende stand.
  2. Stel in het deelvenster Eigenschappen voor elke pagina de eigenschap Alternatieve pagina in op de ID van de andere pagina.

In het gepubliceerde document wordt automatisch de pagina weergegeven die overeenkomt met de huidige viewportstand.

Voor een flexibele indeling die kan worden aangepast aan verschillende viewportbreedten en -hoogten, maakt u een responsieve indeling.

Als u een niet-responsieve advertentie maakt en afzonderlijke pagina's voor elke stand gebruikt, maar de advertentie later wijzigt om een responsieve indeling te gebruiken, moet u de eigenschap Alternatieve pagina wissen en afzonderlijke mediaregels voor liggend en staand toevoegen zodat uw advertentie correct werkt.