Aangepaste componenten installeren en verwijderen

Ontwikkelaars kunnen aangepaste componenten maken om gespecialiseerde functionaliteit toe te voegen aan advertenties of documenten die worden gemaakt met Google Web Designer. Nadat een aangepaste component is verpakt voor distributie, kunt u deze toevoegen aan uw instantie van Web Designer.

Een aangepaste component installeren:

1. Download een aangepaste component als zip-bestand.
  2. Klik in Google Web Designer onderaan het deelvenster Componenten op de knop Aangepaste component toevoegen .
  3. Selecteer het zip-bestand in het dialoogvenster en klik op Openen.

De aangepaste component wordt onderaan het deelvenster Componenten in de map Aangepaste elementen weergegeven.

Een aangepaste component verwijderen:

1. Selecteer de component in het deelvenster Componenten.
  2. Klik onderaan het deelvenster op de knop Verwijderen .

Alleen componenten in de map Aangepaste elementen kunnen uit het deelvenster Componenten worden verwijderd.