Een gebeurtenis configureren

Een actie kiezen

Vervolgens kiest u in het gedeelte 'Actie' een actie die moet worden geactiveerd door de gebeurtenis. De lijst met acties die kunnen worden geactiveerd, verandert afhankelijk van de elementen en componenten die u gebruikt in het document.

Als de door u gewenste actie niet wordt weergegeven in het dialoogvenster Gebeurtenissen, kunt u uw eigen JavaScript-functies maken en deze gebruiken als aangepaste acties. Deze functie is echter niet beschikbaar voor AMPHTML-advertenties.