Sneltoetsen aanpassen

Google Web Designer beschikt over standaardsneltoetsen, maar u kunt deze naar wens wijzigen.

Als u sneltoetsen wilt bekijken of wijzigen, selecteert u in het menu bovenaan de optie Bewerken > Sneltoetsen.... Als u wijzigingen aanbrengt in het dialoogvenster met sneltoetsen, klikt u op Opslaan om ze toe te passen.

Een nieuwe voorinstelling maken

Met voorinstellingen kunt u verschillende reeksen sneltoetsen opslaan zodat u snel tussen de sneltoetsen kunt schakelen.

1. Klik op de knop Nieuwe voorinstelling .
  2. Geef een naam op voor de nieuwe voorinstelling.
  3. Klik op OK.

De nieuwe voorinstelling kopieert de sneltoetsen van de eerder geselecteerde voorinstelling.

Google Web Designer maakt automatisch een nieuwe voorinstelling als u wijzigingen aanbrengt in de standaardvoorinstelling.

Een sneltoets wijzigen

1. Vouw het gedeelte met de gewenste sneltoets uit. Als u een sneltoets gemakkelijker wilt vinden, typt u een deel van de naam van de sneltoets in het veld Sneltoetsen filteren.
  2. Selecteer de toetscombinatie die u wilt wijzigen. Er wordt een gele onderstreping weergegeven.
  3. Druk op de nieuwe toetscombinatie die u wilt gebruiken. Als de toetscombinatie al wordt gebruikt voor een andere sneltoets, wordt een waarschuwing weergegeven.
  4. Druk op Enter om de wijziging te voltooien of op Esc om deze ongedaan te maken.

Een sneltoets verwijderen

1. Plaats de muisaanwijzer op de sneltoets die u wilt verwijderen.
  2. Klik op de knop X.

Een voorinstelling exporteren

U kunt een voorinstelling exporteren om deze met andere Google Web Designer-gebruikers te delen.

1. Selecteer een aangepaste voorinstelling.
  2. Klik op de knop Voorinstelling exporteren .
  3. Sla de export op.

Zet het geëxporteerde js-bestand over naar de computer waarop u de voorinstelling wilt importeren.

Een voorinstelling importeren

Als u het exportbestand voor een voorinstelling heeft, kunt u het importeren in uw instantie van Google Web Designer.

1. Klik op de knop Voorinstelling importeren .
  2. Ga naar de map met het js-bestand en selecteer het bestand.

De geïmporteerde voorinstelling wordt nu weergegeven in het dropdownmenu Voorinstelling.

Een voorinstelling verwijderen

1. Open het dropdownmenu Voorinstelling.
  2. Plaats de muisaanwijzer op de voorinstelling die u wilt verwijderen.
  3. Klik op de knop X.

U kunt de standaardvoorinstelling of de momenteel geselecteerde voorinstelling niet verwijderen.