Snel informatie opvragen en taken uitvoeren op je horloge

U kunt verschillende soorten informatie bekijken en bepaalde taken uitvoeren op uw horloge als u van rechts naar links swipet. U kunt bijvoorbeeld de volgende informatie bekijken:

Kiezen welke informatie en acties u wilt toevoegen

Op uw horloge

1. Als het scherm is gedimd, tik je erop om het horloge te activeren.
  2. Veeg van rechts naar links.
  3. Tik op het scherm en houd dit vast.
  4. Swipe naar links totdat je bij het laatste item bent en tik op Tegel toevoegen Plus.
  5. Tik op de optie die je wilt toevoegen.

Op uw telefoon

1. Open op je telefoon de Wear OS-app Wear OS by Google of de bijbehorende app.
    • Als je de bijbehorende app gebruikt, volg je de instructies in de app.
  2. Tik onderaan bij Instellingen op Tegels.
  3. Tik onderaan op Toevoegen Plus.
  4. Tik op de optie die je wilt toevoegen.

Tip: Als je naar de tegel wilt gaan die je hebt toegevoegd, ga je naar het startscherm op je smartwatch en swipe je naar links.

Tegels verplaatsen of verwijderen

Op uw horloge

1. Als het scherm is gedimd, tik je erop om het horloge te activeren.
  2. Swipe van rechts naar links tot je de tegel vindt die je wilt wijzigen.
  3. Tik op het scherm en houd dit vast.
    • Een tegel verplaatsen: Tik op een pijl.
    • Een tegel verwijderen: Druk lang op de tegel en tik op het minteken.
      • Wear 2: Swipe omhoog op de tegel die je wilt verwijderen.

Op uw telefoon

1. Open op je telefoon de Wear OS-app Wear OS by Google of de bijbehorende app.
    • Als je de bijbehorende app gebruikt, volg je de instructies in de app.
  2. Tik onderaan bij Instellingen op Tegels.
    • Een tegel verplaatsen: Sleep de tegel naar de gewenste plek.
    • Een tegel verwijderen: Swipe van links naar rechts.