Google Keep gebruiken op je smartwatch

U kunt Google Keep met uw Wear OS-horloge gebruiken om notities of lijsten te maken en om herinneringen te plannen.

Google Keep downloaden

Meer informatie over hoe u apps op uw Wear OS-horloge kunt installeren

Een notitie maken

1. Open de Keep-app Google Keep op uw horloge.
  2. Tik op Notitie toevoegen en dan Notitie.
  3. Kies hoe u de notitie wilt toevoegen. Voeg vervolgens uw notitie toe.
  4. Tik op Gereed Gereed.

Een lijst maken

1. Open de Keep-app Google Keep op uw horloge.
  2. Tik op Notitie toevoegen en dan Lijst.
  3. Kies hoe u het eerste item wilt toevoegen. Voeg vervolgens een item toe.
  4. Tik op Item toevoegen Vraag toevoegen om meer items toe te voegen.

Tips:

• Tik op een item in de lijst om het af te vinken.
  • Als je afgevinkte items wilt verbergen, tik je op de pijl-omlaag Pijl-omlaag.
  • Als je alle items wilt uitvinken en je oorspronkelijke lijst wilt herstellen, tik je op Opnieuw laden .
  • Je kunt instellingen updaten om nieuwe selectievakjes boven- of onderaan een lijst toe te voegen. Bekijk meer informatie over hoe je de volgorde van checklists wijzigt.

Google Keep-tegels toevoegen

Je kunt makkelijk een nieuwe notitie of een lijst op je smartwatch maken met de Google Keep-tegels.

1. Swipe op de wijzerplaat naar links of rechts om naar een tegel te gaan.
  2. Als je een nieuwe tegel wilt toevoegen, houd je je vinger op een tegel.
  3. Tik onderaan op Toevoegen add.
  4. Selecteer onder Toevoegen aan carrousel de tegel Keep.

Google Keep-complicaties toevoegen of verwijderen

Je kunt makkelijk een notitie of een lijst toevoegen met Google Keep-complicaties.

Zo voeg je complicaties toe:

1. Houd op de wijzerplaat je vinger op het scherm.
  2. Als je een complicatie wilt toevoegen aan het scherm van je smartwatch, tik je op Bewerken edit.
  3. Open de complicatie die je wilt wijzigen.
  4. Selecteer de Keep-complicatie die je wilt toevoegen:
    1. Lijst toevoegen: Hiermee maak je een nieuwe lijst in Keep.
    2. Notitie toevoegen: Hiermee maak je een nieuwe notitie in Keep.

Zo verwijder je complicaties:

1. Houd op de wijzerplaat je vinger op het scherm.
  2. Als je een complicatie wilt bewerken op het scherm van je smartwatch, tik je op Bewerken edit.
  3. Selecteer de complicatie die je wilt verwijderen.
  4. Tik op Leeg.

Een herinnering toevoegen of bewerken

Een nieuwe herinnering plannen
  1. Open de Keep-app Google Keep op uw horloge.
  2. Tik op een notitie.
  3. Tik op Herinnering toevoegen Herinneren.
  4. Kies wanneer u meldingen wilt ontvangen.
Een herinnering wijzigen
  1. Open de Keep-app Google Keep op uw horloge.
  2. Tik op de notitie met de herinnering die u wilt wijzigen.
  3. Scroll omlaag en tik op de herinnering.
  4. Kies een andere herinneringstijd.

Een item vastzetten of verbergen

Een notitie of lijst bovenaan houden

U kunt belangrijke notities of lijsten bovenaan uw Google Keep-feed vastzetten zodat u er snel toegang toe heeft.

1. Open de Keep-app Google Keep op uw horloge.
  2. Tik op de notitie of lijst die u wilt vastzetten.
  3. Tik op Vastzetten .
  4. Als u de notitie wilt losmaken, tikt u op Losmaken Vastzetten.
Een notitie of lijst archiveren
  1. Open de Keep-app Google Keep op uw horloge.
  2. Tik op de notitie of lijst die u wilt archiveren.
  3. Tik onderaan op Archiveren Archiveren.
  4. Tik op Bevestigen Gereed.