Je smartwatch blijft niet verbonden

Wanneer je smartwatch en telefoon niet zijn verbonden, zie je Verbinding verbroken Ontkoppelen. Als je problemen ondervindt met de verbinding, probeer je de onderstaande stappen.

Meer informatie over wat er gebeurt wanneer je smartwatch niet langer verbonden is.

Belangrijk: De onderstaande stappen zijn voor Wear OS en kunnen variëren op basis van je fabrikant, apparaat en softwareversie.

Problemen met de apparaatverbinding oplossen

Plaats eerst je horloge en telefoon dichter bij elkaar.

Als die stap niet werkt, probeer je de onderstaande stappen totdat je het probleem hebt opgelost.

Check de bluetooth-verbinding van je telefoon
  1. Open op je Android-telefoon de app Instellingen Instellingen-app.
  2. Tik op Verbonden apparaten en dan Bluetooth.
  3. Check of Bluetooth aanstaat.
Zorg dat je horloge niet in de vliegtuigmodus staat
  1. Als het scherm is gedimd, tik je erop om het horloge te activeren.
  2. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  3. Tik op Instellingen Instellingen.
    • Op sommige horloges moet je naar links swipen om deze optie te zien.
  4. Tik op Verbindingen.
    • Wear 2: Tik op Connectiviteit.
    • Als je deze optie niet ziet, sla je deze stap over.
  5. Scroll totdat je Vliegtuigmodus ziet.
  6. Check of Vliegtuigmodus uitstaat.
Start je horloge en telefoon opnieuw op

Wear 3

1. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  2. Tik op Opnieuw opstarten.

Wear 2

1. Als het scherm is gedimd, tik je erop om het horloge te activeren.
  2. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  3. Tik op Instellingen Instellingen.
    • Op sommige horloges moet je naar links swipen om deze optie te zien.
  4. Tik op Systeem.
  5. Scroll en tik op Opnieuw opstarten Opnieuw opstarten en dan Klaar Gereed.
  6. Start je Android-telefoon opnieuw op.
Zet je horloge terug naar de fabrieksinstellingen

Als de bovenstaande stappen niet werken, probeer je de onderstaande stappen.

Opmerking: Als je je horloge terugzet naar de fabrieksinstellingen, worden alle apps, instellingen en gegevens op je horloge gewist.

Koppel je horloge los van de Wear OS-app

1. Open op je telefoon de Wear OS-app Wear OS by Google of de bijbehorende app voor je apparaat.

Tip: Als je de bijbehorende app voor je apparaat gebruikt, volg je de instructies voor die app.

2. Tik onderaan op Geavanceerde instellingen en dan Horloge vergeten.
  3. Tik op Horloge vergeten om te bevestigen.

Verwijder je horloge uit het bluetooth-geheugen

1. Open de app Instellingen Instellingen-app op je telefoon.
  2. Tik op Verbonden apparaten en dan Eerder verbonden apparaten.
  3. Tik op de naam van het horloge dat je wilt verwijderen.
    • Als je je horloge niet ziet, sla je deze stap over.
  4. Tik op Instellingen Instellingen en dan Vergeten en dan Apparaat vergeten.

Zet je horloge terug naar de fabrieksinstellingen

1. Als het scherm is gedimd, tik je erop om het horloge te activeren.
  2. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het scherm. Tik op Instellingen Instellingen en dan Systeem.
    • Op sommige horloges moet je naar links swipen om deze optie te zien.
  3. Scroll omlaag en tik op Loskoppelen en resetten Loskoppelen en resetten.
    • Als je deze optie niet ziet, tik je op Ontkoppelen van telefoon Loskoppelen en resetten.
  4. Tik op Klaar Gereed om te bevestigen.

Stel je horloge en telefoon opnieuw in

1. Open op je telefoon de Wear OS-app Wear OS by Google of de bijbehorende app voor je apparaat.

Tip: Als je de bijbehorende app voor je apparaat gebruikt, volg je de instructies voor die app.

2. Tik bovenaan het scherm op de naam van je horloge en dan Een nieuw horloge toevoegen.
  3. Volg de instructies op het scherm om het instellen van je horloge af te ronden.