Bluetooth-apparaten verbinden met uw horloge

U kunt bluetooth-accessoires, zoals een hoofdtelefoon of hartslagmeter, koppelen aan uw horloge.

Belangrijk: ANT+-accessoires kunnen niet worden gekoppeld aan Wear OS-horloges.

Bluetooth-hoofdtelefoon verbinden

Met een bluetooth-hoofdtelefoon kunt u audio van uw horloge beluisteren. De onderstaande stappen zijn afhankelijk van de versie van uw horloge. Meer informatie over hoe u uw horlogeversie kunt checken

Stap 1: Maak de hoofdtelefoon klaar

Volg de instructies die bij uw bluetooth-hoofdtelefoon zijn geleverd om de koppelingsmodus te activeren.

Stap 2: Maak verbinding op uw horloge

1. Als het scherm is gedimd, tik je erop om het horloge te activeren.
  2. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  3. Tik op Instellingen Instellingen en dan Verbindingen en dan Bluetooth en dan Beschikbare apparaten.
    • Wear 2: Tik op Instellingen Instellingen en dan Connectiviteit en dan Bluetooth en dan Beschikbare apparaten.
  4. Als je verbinding wilt maken met een apparaat, tik je op de naam van het apparaat als je horloge zoekt naar apparaten in de buurt.

Verbinding maken met een bluetooth-apparaat en bijbehorende app

Sommige bluetooth-apparaten, zoals hartslagmeters, worden geleverd met een app voor uw horloge. Als u een van deze apparaten heeft, doet u het volgende:

1. Als het scherm uit staat, activeert u het horloge.
  2. Open op uw horloge de app van het bluetooth-apparaat.
  3. Volg de instructies om het accessoire te koppelen met uw horloge.