Sms-berichten verzenden en ontvangen op uw horloge

Op een mobiel horloge kunt u sms-berichten verzenden en ontvangen via het nummer en de mobiele service van uw telefoon.

Opmerking: U kunt een mobiel horloge niet gebruiken met een iPhone.

Controleren of u een mobiel horloge heeft

1. Als het scherm uit staat, moet u het horloge activeren.
  2. Open de app Instellingen Instellingen.
  3. Tik op Connectiviteit en kijk of Mobiel wordt weergegeven.
    • Als deze optie niet op uw horloge wordt weergegeven: U heeft geen mobiele service. Sla de andere stappen over.
  4. Zorg ervoor dat u over het volgende beschikt:
    • Mobiele service voor uw horloge. Neem contact op met uw provider voor meer informatie over service voor uw horloge.
    • Mobiele service voor uw telefoon.
    • Een simkaart voor uw horloge.
    • De berichten-app van uw provider, zoals Messenger van AT&T of Messages van Verizon.

Opmerking: De sms-mogelijkheden van uw horloge kunnen variëren afhankelijk van uw provider en uw abonnement.

Een sms'je verzenden

Deze functie is niet beschikbaar op de iPhone.