Bellen en gebeld worden op je mobiele horloge

Als je een mobiel horloge hebt, kun je rechtstreeks op je horloge bellen en gebeld worden.

Wat je nodig hebt

1. Mobiele service voor je telefoon
  2. Een simkaart voor je horloge
  3. Mobiele service voor je horloge

Checken of je een mobiel horloge hebt

1. Tik op je horloge op Instellingen Instellingen en dan Systeem en dan Datum en tijd.
  2. Ga naar Instellingen Instellingen en dan Connectiviteit en zoek naar Mobiel.

Als je de instelling Mobiel niet ziet, ondersteunt je horloge geen mobiele service. Neem contact op met je provider voor meer informatie over service voor je horloge. Als je dezelfde provider gebruikt voor de mobiele service op je horloge en telefoon, geeft de provider je misschien de mogelijkheid om één nummer te gebruiken voor je telefoon en horloge.

Bellen

Als je horloge zich buiten het bluetooth-bereik van je telefoon bevindt, wordt voor het plaatsen van gesprekken vanaf je horloge het nummer van je horloge gebruikt.

Als je horloge zich binnen het bluetooth-bereik van je telefoon bevindt, kun je kiezen of je gesprekken wilt plaatsen en ontvangen met het telefoonnummer van je horloge of met het nummer van je telefoon.

Met Wear OS-horloges

Bellen met je stem

1. Zeg 'Hey Google' of druk lang op de Assistent-knop op je smartwatch.
  2. Zeg 'Bel' en daarna de naam van een contact. Bijvoorbeeld: 'Bel Monica'.
  3. Tik op Ophangen Gesprek beëindigen als je het gesprek wilt beëindigen.

Een gesprek plaatsen vanuit je contacten of recente gesprekken

1. Tik in het menu met apps op Telefoon Bellen.

2. Als je het nummer dat je wilt bellen wilt opzoeken, scroll je omlaag om je contacten te bekijken.
  3. Tik op een contact of recent nummer in de lijst om te bellen.
  4. Tik op Ophangen Gesprek beëindigen om het gesprek te beëindigen.

Een nummer bellen

1. Tik in het menu met apps op Telefoon Bellen.

2. Kies een optie:
    • Als je een nieuw nummer wilt kiezen, tik je op Toetsenblok Toetsenblok.
    • Als je iemand wilt bellen die je recent hebt gebeld, scroll je door je gespreksgeschiedenis en tik je op een contact.
  3. Als je cijfers wilt verwijderen, tik je op Backspace .
  4. Tik op Bellen Bellen om het gesprek te starten.
  5. Tik op Ophangen Gesprek beëindigen om het gesprek te beëindigen.

Hulpdiensten bellen

Je kunt op elk moment noodoproepen plaatsen, ook als de simkaart vergrendeld of ongeldig is.

1. Tik in het menu met apps op Telefoon Bellen.
  2. Tik op Toetsenblok Toetsenblok.
  3. Kies 112 als je je in Europa bevindt of kies een ander lokaal alarmnummer.

Je kunt een nood-sms naar 112 sturen met de spraakopdracht Oké Google, stuur een sms naar 112. Aangezien de transcriptie van spraak naar tekst niet 100% nauwkeurig is, raden we je ten zeerste aan om in een echte noodsituatie naar 112 te bellen in plaats van te sms'en.

Een gesprek beantwoorden of afwijzen

• Een gesprek beantwoorden: Als je horloge overgaat, swipe je naar links.

• Een gesprek afwijzen: Als je horloge overgaat, swipe je naar rechts.
  • Een gesprek weigeren met een sms: Als je horloge overgaat, tik je op Meer Meer en dan Bericht sturen en kies je een vooraf geschreven tekst.

Opties tijdens een gesprek

Tijdens een gesprek swipe je omhoog vanaf de onderkant van het scherm om de volgende opties te zien.

• Als je cijfers wilt opgeven tijdens een gesprek, tik je Toetsenblok Toetsenblok.
  • Als je een gesprek in de wacht wilt zetten, tik je op Gesprek onderbreken In de wacht.
  • Als je het geluid wilt uitzetten, tik je op Gesprek dempen Dempen.
  • Als je het volume wilt wijzigen, tik je op Geluid Sound.
  • Als je wilt teruggaan naar het startscherm van het horloge, druk je op de knop aan de zijkant van het horloge.

Je horloge gebruiken als luidsprekertelefoon

Als je horloge een speaker heeft, kun je het horloge gebruiken om inkomende gesprekken op je telefoon te beantwoorden.

1. Als het scherm is gedimd, tik je erop om het horloge te activeren.
  2. Tik op Instellingen Instellingen.
  3. Tik op Connectiviteit en dan Bluetooth.
  4. Tik op Telefoongesprek afspelen op horloge.

Gesprekken van je telefoon doorschakelen naar je horloge

Als je het doorschakelen van gesprekken instelt, kun je op je horloge gesprekken ontvangen die worden geplaatst naar het nummer van je horloge of naar het nummer van je telefoon. Als je gesprekken doorschakelt, worden niet-beantwoorde gesprekken op je telefoon automatisch doorgeschakeld naar je horloge.

Tip: Verizon ondersteunt gesprekken nog niet als je horloge zich buiten het bluetooth-bereik van je telefoon bevindt. Als je horloge zich binnen het bluetooth-bereik van je telefoon bevindt, kun je je telefoon als luidsprekertelefoon voor gesprekken met je telefoon gebruiken.

Zo stel je het doorschakelen van gesprekken in:

1. Als het scherm is gedimd, tik je erop om het horloge te activeren.

2. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  3. Tik op Instellingen Instellingen.
  4. Scroll omlaag en tik op Connectiviteit en dan Mobiel en dan Gesprekken doorschakelen.
  5. Tik op Aanzetten om het doorschakelen van gesprekken te activeren.

Zo test je het doorschakelen van gesprekken:

1. Bel naar het nummer van je telefoon vanaf een ander nummer.

2. Laat je telefoon overgaan totdat je de beltoon niet meer hoort. Beantwoord het gesprek niet op je telefoon.
  3. Nadat je telefoon niet meer overgaat, moet je horloge een paar seconden later overgaan.

Als het gesprek niet naar je horloge wordt doorgeschakeld, probeer je de bovenstaande stappen opnieuw. Als je nog steeds problemen ondervindt, neem je contact op met je provider.

Zo zet je het doorschakelen van gesprekken uit:

1. Als het scherm is gedimd, tik je erop om het horloge te activeren.

2. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  3. Tik op Instellingen Instellingen.
  4. Scroll omlaag en tik op Connectiviteit en dan Mobiel en dan Gesprekken doorschakelen.
  5. Tik op Uitzetten.

Met alle andere horloges

Bellen

1. Tik op het scherm van het horloge om het horloge te activeren.
  2. Zeg Oké Google. Start een gesprek.'
  3. Zeg de naam of het telefoonnummer van het contact dat je wilt bellen.
  4. Tik op Ophangen Gesprek beëindigen om het gesprek te beëindigen.

Je horloge gebruiken als luidsprekertelefoon

1. Als je horloge een speaker heeft, kun je het horloge gebruiken om inkomende gesprekken op je telefoon te beantwoorden.

2. Als het scherm is gedimd, tik je erop om het horloge te activeren.
  3. Swipe naar links en tik op Instellingen Instellingen.
  4. Tik op Bluetooth en dan Telefoongeluid afspelen op horloge.
  5. Zorg dat de schakelaar op Aan staat.

Zo stel je het doorschakelen van gesprekken in:

1. Tik op het scherm van het horloge om het horloge te activeren.
  2. Als het scherm is gedimd, tik je erop om het horloge te activeren.
  3. Swipe naar links en tik op Instellingen Instellingen.
  4. Scroll omlaag en tik op Mobiel.
  5. Volg de rest van de instructies om de doorschakeling af te ronden.