Mijn horloge kan niet worden ingeschakeld

Als uw horloge niet kan worden ingeschakeld, kan het zijn dat het niet kan worden opgeladen. Hier volgen enkele bewerkingen die u kunt uitvoeren om het probleem op te lossen.

1. Check de hardware van uw horloge

• Zorg ervoor dat u de originele oplaadkabel, voedingsadapter en houder of dockstation gebruikt. Een andere kabel of voedingsadapter kan uw horloge beschadigen.
  • Zorg ervoor dat u alle plastic verpakking van uw horloge heeft verwijderd.
  • Zorg ervoor dat de oplaadpinnen van het horloge en de houder of het dockstation schoon zijn. U kunt ze schoonmaken met een licht vochtige, zachte doek.
  • Zorg ervoor dat de oplaadpinnen niet zijn verbogen.
  • Check of er stof in de micro-USB-poort zit. Blaas voorzichtig in de poort om het aanwezige stof te verwijderen.

2. Schakel uw horloge in terwijl het is aangesloten op de voedingsadapter

• Laat uw horloge vijftien minuten opladen en schakel het daarna in.

3. Gebruik een ander stopcontact en herhaal stap 2