Meldingen op stil zetten of de blokkering ervan opheffen op je horloge

Je kunt meldingen krijgen voor sms-berichten, gemiste gesprekken, afspraken en herinneringen. Je horloge gebruikt dezelfde instellingen als je telefoon om te trillen of stil te blijven bij meldingen.

Telefoons met Android 6.0 en hoger

Alle meldingen op stil zetten

Als je geen meldingen op je horloge wilt krijgen, zet je Niet storen aan op je telefoon.

Als je alleen alarmen op je horloge wilt krijgen, doe je het volgende:

1. Als het scherm uitstaat, moet je het horloge activeren.
  2. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  3. Tik op Niet storen Niet storen.

Tip: Afhankelijk van je telefoon kun je nog steeds belangrijke meldingen krijgen. Check de instellingen voor Niet storen van je telefoon voor meer informatie.

Telefoons met Android 5.0 en hoger

Het geluid van je meldingen uitzetten

Als je niet wilt dat je horloge trilt bij nieuwe meldingen, kun je het geluid van het horloge uitzetten.

1. Als het scherm uitstaat, moet je het horloge activeren.
  2. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
  3. Tik op Meldingsgeluid uitzetten Meldingen. Als het geluid van je horloge uitstaat, zie je Meldingen uit Meldingen uit.

Tip: Als je het geluid van je telefoon hebt uitgezet, maar niet dat van je horloge, trilt je horloge nog steeds. Het horloge gebruikt dezelfde instellingen als je afzonderlijke apps, niet als je telefoon.

Alle Android-telefoons

Meldingen van bepaalde apps blokkeren

Als je geen meldingen wilt krijgen van bepaalde apps, kun je ze blokkeren met je horloge of via de Wear OS-app.

App-meldingen blokkeren en de blokkering ervan opheffen met je telefoon

1. Open op je Android-telefoon de Wear OS-app of de bijbehorende app voor je apparaat.
    • Als je de bijbehorende app voor je apparaat gebruikt, volg je de instructies van die app.
  2. Tik onder Instellingen op Meldingen en dan Horlogemeldingen wijzigen.
    • Op sommige horloges zie je Horlogemeldingen filteren.
  3. Tik op een app om deze te blokkeren of de blokkering op te heffen.

Alle meldingen tijdelijk uitzetten (theatermodus)

Op sommige horloges kun je het scherm tijdelijk uitzetten, zodat het niet wordt verlicht en geen meldingen weergeeft, ook niet als je het horloge beweegt of erop tikt.

De theatermodus aanzetten:

• Als je horloge een aan/uit-knop heeft: Druk snel 2 keer op de knop.
  • Als je horloge geen aan/uit-knop heeft:
    1. Als het scherm uitstaat, moet je het horloge activeren.
    2. Swipe omlaag vanaf de bovenkant van het scherm.
    3. Swipe van rechts naar links totdat je Theatermodus Theatermodus ziet.
    4. Tik om aan te zetten.

Zo zet je de theatermodus uit:

• Als je horloge een aan/uit-knop heeft: Druk 2 keer snel op de aan/uit-knop.
  • Als je horloge geen aan/uit-knop heeft: Tik snel 2 keer op het scherm.

Telefoongeluiden uitzetten bij gebruik van je horloge

Als je geluiden en trillingen van je telefoon wilt stoppen als je horloge is verbonden, doe je het volgende:

1. Open op je Android-telefoon de Wear OS-app of de bijbehorende app voor je apparaat.
    • Als je de bijbehorende app voor je apparaat gebruikt, volg je de instructies van die app.
  2. Tik onder Instellingen op Meldingen.
  3. Tik op Telefoon dempen als je horloge draagt.