De camera van je telefoon bedienen met je horloge

Als je de Google Camera-app vanuit de Play Store downloadt op je horloge, kun je de camera van je telefoon op afstand bedienen met je horloge. Meer informatie over hoe je apps downloadt op je horloge.

Belangrijk:
  • Deze functie is alleen beschikbaar op smartwatches met Wear OS 2 en hoger.
  • De onderstaande informatie is van toepassing op Wear 3-horloges en nieuwere smartwatches. Dit kan variëren afhankelijk van de versie van je smartwatch.
  • Als je de Pixel Watch wilt gebruiken om de camera van je telefoon te bedienen, installeer je de Google Camera-app op zowel je smartwatch als je Pixel- of Android-telefoon.

Een foto maken

1. Activeer het horloge als het scherm uitstaat.
  2. Swipe omhoog om je apps te vinden.
  3. Tik op Camera.
  4. Druk in het midden van het scherm op Sluiter  als je de zelfontspanner van 3 seconden wilt starten.

In- en uitzoomen

• Inzoomen: verplaats de schuifregelaar omhoog.
  • Uitzoomen: verplaats de schuifregelaar omlaag.

De zelfontspanner uitzetten

De zelfontspanner staat standaard op 3 seconden. Zo wijzig je de zelftimermodus:

1. Tik op Menu.
  2. Tik op Timer .
  3. Selecteer 3 seconden, 10 seconden of uit.

Tussen camera's schakelen

Zo schakel je tussen de camera aan de voorkant en de achterkant:

1. Tik op Menu.
  2. Tik op Camera.