Tjek eller rediger afgiftssatser

Sælgere kan bruge betalingscenteret til at fastsætte afgiftssatser for køb foretaget af brugere i Canada og USA og se satserne for køb i EU-lande, Albanien, Kina, Marokko, Norge og Sydkorea på deres betalingsprofil. Vi anvender automatisk de afgiftssatser, du angiver, når kunden gennemfører et køb.

Regions- og landespecifikke retningslinjer

Australien

Udviklere i Australien: Hvis du befinder dig i Australien, er du ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale moms af varer og tjenesteydelser (GST, Goods and Services Tax) for alle købeapps og køb i app foretaget af kunder i Australien.

Udviklere uden for Australien: På grund af skattelovgivningen i Australien er Google ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale GST-moms på 10 % til den relevante myndighed for alle købeapps og køb i app foretaget af kunder i Australien.

Du behøver ikke beregne og sende GST separat for køb, der foretages af kunder i Australien. Hvis du tidligere har opkrævet GST i Australien, behøver du ikke gøre det længere.

EU

Google er ansvarlig for at fastsætte, opkræve og sende merværdiafgift (moms) til den relevante myndighed for køb foretaget af kunder i EU, så du kan se, men ikke ændre afgiftssatserne for EU-køb. Få flere oplysninger om moms i oversigten over afgiftssatser. Hvis du ikke fastsætter afgiftssatser for kunder uden for EU, opkræver vi ikke afgifter for dig.

Indien

Udviklere i Indien: Hvis du befinder dig i Indien, er det dit ansvar at finde ud af, om du skal have et momsregistreringsnummer (GSTIN, Goods and Services Tax Identification Number) for varer og tjenesteydelser samt opkræve og betale enhver form for gældende afgift.

Udviklere uden for Indien: På grund af skattelovgivningen i Indien er Google ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale moms (GST) til den relevante myndighed for alle købeapps og køb i app foretaget af kunder i Indien.

Du behøver ikke beregne og sende GST separat for køb, der foretages af kunder i Indien. Hvis du tidligere har opkrævet GST i Indien, behøver du ikke at gøre det længere.

Få flere oplysninger om GST (Goods and Services Tax) i Indien.

Japan

Hvis du tilbyder købeapps eller køb i app til kunder i Japan, er du underlagt den japanske lovgivning om forbrugsafgifter (JCT, Japan Consumption Tax Law) i forhold til dit skatteansvar i Japan. Hvis du har specifikke spørgsmål om dit skatteansvar i Japan, skal du kontakte din skatterådgiver.

Udviklere uden for Japan: Hvis du befinder dig uden for Japan og tilbyder købeapps eller køb i app til kunder i Japan, er du ansvarlig for opkrævning, betaling og indberetning af JCT til de japanske skattemyndigheder.

Udviklere i Japan: Hvis du befinder dig i Japan og tilbyder købeapps eller køb i app til kunder i Japan, betragtes transaktionsgebyret på 30 %, som opkræves af Google Asia Pacific Limited, nu som en business-to-business (B2B)-transaktion.

Du er ansvarlig for at vurdere og rapportere japanske forbrugsafgifter for B2B-tjenester, der leveres af en udenlandsk enhed, til det japanske skattevæsen. JCT føjes ikke automatisk til din apps transaktionsgebyrer.

Rusland

Udviklere i Rusland: Hvis du befinder dig i Rusland, er du ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale merværdiafgift (moms) på alle købeapps og køb i app foretaget af kunder i Rusland.

Udviklere uden for Rusland: På grund af skattelovgivningen i Rusland er Google ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale moms på 18 % til den relevante myndighed for alle købeapps og køb i app foretaget af kunder i Rusland.

Du behøver ikke beregne og sende momsen separat for køb foretaget af kunder i Rusland. Hvis du tidligere har opkrævet moms i Rusland, behøver du ikke gøre det længere.

Sydkorea

Udviklere i Sydkorea: Hvis du befinder dig i Sydkorea, er du ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale merværdiafgift (moms) for alle køb af digitalt indhold foretaget af kunder i Sydkorea.

Udviklere uden for Sydkorea: På grund af skattelovgivningen i Sydkorea er Google ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale moms på 10 % til den relevante myndighed for alle købeapps og køb i app foretaget af kunder i Sydkorea for udviklere, der befinder sig uden for Sydkorea.

Hvis du befinder dig uden for Sydkorea, behøver du ikke at beregne og sende moms separat for køb foretaget af kunder i Sydkorea. Hvis du tidligere har opkrævet moms i Sydkorea, behøver du ikke gøre det længere.

USA

Omsætningsafgift: Du kan angive individuelle afgiftssatser for amerikanske kunder afhængigt af delstaten, eller du kan vælge at acceptere de satser, der er fastlagt af Googles tredjepartspartner.

Oplysningerne om afgiftssatser leveres af en tredjepart, så Google kan ikke garantere nøjagtigheden af disse satser.

Afgifter for telekommunikation og underholdning: Visse delstater har afgifter for telekommunikation og underholdning på f.eks. streamingprodukter. Du kan vælge at opkræve afgifter for telekommunikation og underholdning, når du sælger streamingprodukter til kunder i USA, hvilket vil sige, at du kan angive individuelle afgiftssatser for kunder i USA efter delstat, eller du kan acceptere de satser, der er fastlagt af Googles tredjepartspartner. Afgiftssatsen varierer afhængigt af delstat og/eller lokal jurisdiktion som nævnt nedenfor.

• Florida: Communications Services Tax (7,44 % statslig sats samt lokale satser fra 0,1 % til 7,6 %)
  • Illinois: Chicago Amusement Tax (9 %), Evanston Amusement Tax (5 %), Bloomington Amusement Tax (4 %)
  • Kentucky: Telco/Excise Gross Receipts Tax (3 % statslig punktafgift med 2,4 % statslig bruttoomsætningsafgift)
  • Kentucky: Utility Gross Receipts License Tax (forskellige satser fastsat af lokale jurisdiktioner, typisk 0 % eller 3 %)
  • Utah: Multi-Channel Video or Audio Service Tax (6,25 % statslig sats)

Vigtigt! Google kan ikke rådgive om skattespørgsmål. Kontakt din skatterådgiver for at få hjælp til din skattemæssige situation.

Andre lande og områder

På grund af momslovgivningen og loven om afgifter på varer og tjenesteydelser (GST, Goods and Services Tax) er Google ansvarlig for at fastsætte, opkræve og betale moms eller GST for alle købeapps og køb i apps via Google Play Butik, der foretages af kunder i disse lande:

• Moms: Albanien, Marokko, Norge og Taiwan
  • GST: New Zealand

Google sender VAT eller GST for køb af apps og køb i appen, der foretages af kunder i disse lande, til den relevante myndighed. Du behøver ikke at beregne og sende moms eller GST separat for kunder i disse lande.

Følg denne vejledning for at gennemse de moms- eller GST-satser, der bruges til købeapps og køb i apps i disse lande:

1. Log ind på betalingsprofilen.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Betalingsindstillinger, og klik derefter på Administrer moms.

Konfigurer, tjek eller rediger afgiftssatser

Følg denne vejledning for at angive eller ændre afgiftssatser på din betalingsprofil:

1. Log ind på din betalingsprofil.
  2. Klik på Moms.
  3. Gå til en region, find "Afgiftssatser", og klik på Rediger Rediger. Den afgiftssats, kunderne betaler, er en procentdel baseret på prisen på din app. For eksempel:
    Afgiftssats Appens pris Afgifter Appens samlede pris
    20 % 100 DKK 20 DKK 120 DKK
  4. Klik på Gem.

Gentag processen for at angive satser for hvert af de områder, hvor du vil opkræve afgifter.