Om private kort

Noen kort som du kan lagre i Google Wallet, inneholder sensitiv informasjon. Disse kortene har ekstra beskyttelse for å sikre de sensitive dataene.

Du kan legge til følgende private kort i Google Wallet (avhengig av hvor du befinner deg):

Viktig: Google lagrer det private kortet med informasjonen du har valgt å oppgi. Google verifiserer ikke denne informasjonen på egen hånd og kan ikke garantere at den er fullstendig eller nøyaktig, eller at den godtas hos alle leverandører.

Slik fungerer private kort

Private kort fungerer på en litt annen måte enn f.eks. arrangementsbilletter og reisekort:

• Bruk etiketten «privat kort» i kortinformasjonen for å gjøre det enklere å identifisere disse kortene.
  • Du må bekrefte identiteten din for å legge til, se og bruke private kort i Google Wallet. Dette kan du gjøre med fingeravtrykk, PIN-kode eller en annen metode.
  • Som standard brukes de ikke til å gi Wallet et personlig preg.
  • Som standard deles de heller ikke med andre Google-produkter som Maps, Assistent og Shopping.

Legg til private kort i Google Wallet

Løs problemer med private kort

Kan ikke legge til det private kortet

Hvis du får feilmeldingen «Kan ikke legge til kortet/billetten på denne enheten»:

1. Finn e-posten eller tekstmeldingen leverandøren sendte deg, for å legge til kortet.
  2. Trykk og hold på linken.
  3. Velg Åpne i nettleseren for å åpne linken i en nettleser, for eksempel Chrome.
  4. Trykk på Legg til i Google Wallet.

Hvis dette ikke løser problemet:

1. Åpne Innstillinger Settings på telefonen.
  2. Skriv inn Åpning av linker i søkefeltet, og trykk på søkeresultatet.
  3. Sveip til og trykk på Google Play-tjenester.
  4. Slå på Åpne støttede linker.
  5. Åpne linken fra leverandøren på nytt, og prøv å konfigurere kortet eller testresultatet.

Konverter filer til private kort

For å ivareta personvernet ditt blir noen filer du åpner med Google Wallet, konvertert til private kort. Hvis du trenger hjelp med å lagre filer i Wallet, kan du se hvordan du administrerer elementer i Google Wallet.