Yksityiset kortit

Jotkin Google Walletiin tallennettavat kortit sisältävät arkaluontoisia tietoja, joita turvataan lisäsuojauksella.

Voit lisätä seuraavia kortteja yksityisiksi Google Walletiin (saatavuus vaihtelee sijainnin mukaan):

Tärkeää: Google tallentaa yksityisen korttisi ja antamasi tiedot. Google ei vahvista tietoja itsenäisesti eikä voi varmistaa niiden täydellisyyttä, tarkkuutta tai toimivuutta minkään palveluntarjoajan osalta.

Näin yksityiset kortit toimivat

Tapahtumalipuista, matkakorteista ja muista korteista poiketen yksityisiin kortteihin liittyy seuraavia vaatimuksia:

• Kortin tiedoissa on "yksityinen kortti" ‐tunniste, josta sen tunnistaa helposti yksityiseksi.
  • Yksityisten korttien lisääminen Google Walletiin sekä niiden tarkastelu ja käyttäminen edellyttävät henkilöllisyyden todentamista. Voit tunnistautua muun muassa sormenjäljellä tai PIN-koodilla.
  • Yksityisiä kortteja ei oletusarvoisesti käytetä Walletin personointiin.
  • Niitä ei oletusarvoisesti jaeta muille Google-tuotteille, kuten Mapsille, Assistantille tai Shoppingille.

Yksityisen kortin lisääminen Google Walletiin

Yksityisiin kortteihin liittyvien ongelmien korjaaminen

Yksityistä korttia ei voi lisätä

Jos näet virheilmoituksen "Korttia ei voi lisätä tälle laitteelle":

1. Etsi puhelimestasi sähköposti tai tekstiviesti, jonka palveluntarjoaja on lähettänyt kortin lisäämistä varten.
  2. Kosketa linkkiä pitkään.
  3. Avaa linkki Chromeen tai muuhun selaimeen valitsemalla Avaa selaimessa.
  4. Valitse Lisää Google Walletiin.

Jos ongelma ei ratkea:

1. Avaa puhelimen Asetukset Settings.
  2. Kirjoita hakukenttään Linkkien avaaminen ja napauta sitä.
  3. Pyyhkäise kohtaan Google Play Palvelut ja napauta sitä.
  4. Laita Avaa tuetut linkit päälle.
  5. Avaa palveluntarjoajalta saamasi linkki uudelleen ja yritä lisätä kortti tai testitiedot.

Tiedoston muuntaminen yksityiseksi kortiksi

Yksityisyytesi suojaamiseksi jotkin Google Walletilla avaamasi tiedostot muunnetaan yksityisiksi korteiksi. Jos tarvitset apua tiedoston tallentamisessa Walletiin, lue lisää sisällön ylläpidosta Google Walletissa.

Tarvitsetko vielä apua?

Jos sinulla on edelleen ongelmia tai kysyttävää, voit kysyä yhteisöltä tai ottaa yhteyttä meihin.