Løs problemer med andre typer betalinger

Gå til Hjælp til Google Pay, hvis du har spørgsmål eller problemer med:

• Onlinebetalinger eller betalinger i appen
  • Betalinger for Google-produkter og -tjenester
  • Betalinger, der er foretaget med Autofyld i Chrome eller Android

Hvis du har et problem med en transaktion, hvor du betalte kontaktløst, kan du få flere oplysninger om, hvordan du løser problemer med kontaktløs betaling. Ved andre betalingsproblemer skal du følge vejledningen nedenfor.

Brug Google Pay i en app eller på et website

Du kan betale sikkert der, hvor Google Pay accepteres. Få flere oplysninger om, hvordan du betaler i en app eller på et website.

Google-produkter og -tjenester

Gå til Hjælp til Google Pay, hvis du:

• Vil administrere faste betalinger og abonnementer
  • Vil have flere oplysninger om eller løse problemer med betalinger for Google-produkter eller -tjenester
  • Har et relateret spørgsmål

Vil gøre indsigelse mod en transaktion

Hvis du vil annullere en kontaktløs betaling foretaget med Google Wallet, skal du kontakte sælgeren.

Få flere oplysninger om, hvordan du gør indsigelse mod, rapporterer eller annullerer en betaling.

Om AutoFyld

Få flere oplysninger om, hvordan du automatisk udfylder formularer med gemte oplysninger som f.eks. dine adresser eller betalingsoplysninger.

Google Pay-saldo (kun i USA)

Hvis du har Google Pay-appen, og du har spørgsmål om din Google Pay-saldo, kan du læse disse artikler i Hjælp:

Brug denne formular, hvis du vil gøre indsigelse mod en betaling, du har foretaget med dit kort med Google Pay-saldo.