Corregir problemes relacionats amb altres tipus de pagaments

Ves al Centre d'ajuda de Google Pay si tens cap pregunta o problema relacionat amb:

• Pagaments en línia o des de l'aplicació.
  • Pagaments de productes i serveis de Google.
  • Pagaments que s'han fet amb la funció Emplenament automàtic a Chrome o Android.

Si tens cap problema amb una transacció feta amb la funció Toca i paga, obtén informació sobre com pots corregir problemes relacionats amb els pagaments sense contacte. Per a altres problemes amb els pagaments, segueix les instruccions a continuació.

Utilitzar Google Pay en una aplicació o un lloc web

Pots pagar de manera segura en qualsevol lloc on s'accepti Google Pay. Obtén informació sobre com pots pagar en una aplicació o un lloc web.

Productes i serveis de Google

Ves al Centre d'ajuda de Google Pay si:

• Vols gestionar els pagaments i les subscripcions recurrents.
  • Vols obtenir informació o corregir problemes relacionats amb els pagaments de productes o serveis de Google.
  • Tens una pregunta relacionada.

Impugnar una transacció

Per cancel·lar un pagament sense contacte fet amb Google Wallet, contacta amb el comerciant.

Obtén informació sobre com pots informar d'un pagament, cancel·lar-lo o impugnar-lo.

Sobre l'Emplenament automàtic

Obtén informació sobre com pots emplenar formularis automàticament amb informació desada, com ara adreces o informació de pagament.

Saldo de Google Pay (només als EUA)

Si tens l'aplicació Google Pay i tens cap pregunta sobre el teu saldo, consulta aquests articles del Centre d'ajuda:

Per impugnar un pagament fet amb la targeta de saldo de Google Pay, utilitza aquest formulari.