Du är inte inloggad på ditt Google-konto. Logga in på Google-kontot för att få hjälp på bästa sätt.

Ta bort anteckningar från äldre Voice

Obs! Den här funktionen fungerar på olika sätt beroende på vilken kontotyp du har. Läs mer om kontotyper i Google Voice.

Om du använde äldre Voice kan du fortfarande ha anteckningar i inkorgen. Dessa anteckningar kan bevaras eller tas bort med Google Takeout och det äldre Voice-gränssnittet. Även om du inte ser dina anteckningar i äldre Voice kan de fortfarande vara tillgängliga i Google Takeout. Om du vill spara anteckningarna använder du Google Takeout och laddar ned din data före slutet av mars 2022.

Obs! I den här processen behöver du ladda ned Notes-data och ta bort oönskade anteckningar på datorn och i Voice-gränssnittet. Om du behöver hjälp med att ta bort oönskade anteckningsdata som laddats ned från Takeout besöker du supportgruppen för Google Voice.

Radera anteckningar från äldre Voice

1. Hämta din data i Takeout. Om du vill veta mer läser du Så här laddar du ned din Google-data.
  2. Packa upp din data och leta upp den data du vill radera.
  3. Radera motsvarande data (samtal, sms eller röstbrevlåda) i Voice. Läs mer i Arkivera eller radera meddelanden, samtal eller röstmeddelanden.