Du är inte inloggad på ditt Google-konto. Logga in på Google-kontot för att få hjälp på bästa sätt.

Skicka feedback eller få hjälp

Hör av dig om något inte fungerar som det ska eller om du har förslag på funktioner. Att skicka feedback är det bästa sättet att hjälpa oss prioritera funktioner och identifiera problem.

1. Öppna voice.google.com på datorn.
  2. Klicka på Hjälp uppe till höger.
  3. Klicka på Skicka feedback längst ned i hjälpfönstret.
  4. Ange en detaljerad beskrivning av problemet eller ett förslag.
  5. Klicka och dra markören för att markera det relevanta området på sidan.
  6. Klicka på Skicka.

Få hjälp

• Om du har en fråga eller behöver hjälp kan du kontakta hjälpforumet för Google Voice.
  • Om du har ett Google Voice för Google Workspace-konto som hanteras av ditt arbete eller din skola kan du kontakta Google Workspace-administratören och be om hjälp. Läs mer