Du är inte inloggad på ditt Google-konto. Logga in på Google-kontot för att få hjälp på bästa sätt.

Om användarvillkor för Voice

Om du använder Google Voice som konsumentanvändare eller som ohanterad Google Workspace-användare innebär det att du godkänner ytterligare användarvillkor för Google Voice.

Om du använder ett Google Voice for Google Workspace-konto som hanteras av ditt arbete eller din skola kan andra villkor gälla beroende på din organisations avtal med Google. Utöver Google Workspace-villkoren omfattas användningen av Google Voice av de tjänstspecifika villkoren för Google Voice och integritetsmeddelandet för Google Voice.

Kontrollera om du har ett hanterat Voice for Google Workspace-konto.