Du er ikke logget ind på din Google-konto. Log ind på din Google-konto for at få den bedste oplevelse af Hjælp.

Om servicevilkår for Voice

Hvis du benytter Google Voice som forbruger eller bruger det som ikke-administreret Google Workspace-bruger, betyder det, at du accepterer Yderligere servicevilkår for Google Voice.

Hvis du bruger en Google Voice til Google Workspace-konto, der administreres af dit arbejde eller din skole, kan der gælde vilkår på baggrund af din organisations aftale med Google. Foruden Google Workspace-vilkårene er brugen af Google Voice underlagt Specifikke vilkår for Google Voice-tjenesten og Erklæring om privatliv for Google Voice.

Tjek, om du har en administreret Voice til Google Workspace-konto.