Om typer af Google Voice-konti

Du kan have tilmeldt dig Google Voice med en personlig konto eller en konto til arbejde eller skole. Din organisation kan også have givet dig en Google Voice til G Suite-konto, som din organisation administrerer og betaler for. Sådan kan du se, hvilken kontotype du har.

Tjek, om du har en administreret Voice til G Suite-konto

1. Åbn Voice på din computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst i højre hjørne.
  3. Find teksten "Denne konto administreres af din G Suite-administrator" under Konto.
    • Hvis denne tekst vises, har du en Google Voice til G Suite-konto, og din organisation faktureres for dine opkald.
    • Hvis denne tekst ikke vises, har du enten en personlig konto eller en konto til arbejde eller skole, som ikke administreres af din organisation.

Bemærk! Hvis du har tilmeldt dig en Google Voice-konto, før Google Voice til G Suite blev tilgængeligt, har du muligvis den forældede, ikke-administrerede Google Voice-tjeneste knyttet til din G Suite-konto.

De tilgængelige funktioner afhænger af din kontotype

De funktioner, du har til rådighed, afhænger af, hvilken type Voice-konto du har. Hvis du f.eks. har en Voice til G Suite-konto:

• Din G Suite-administrator administrerer din konto
  • Din organisation faktureres for dine opkald
  • Du får integrationer med andre G Suite-tjenester som f.eks. Google Kalender og Meet