Om typer af Google Voice-konti

Du kan have tilmeldt dig Google Voice med en personlig konto eller en konto til arbejde eller skole. Din organisation kan også have givet dig en Google Voice til G Suite-konto, som din organisation administrerer og betaler for. Sådan kan du se, hvilken kontotype du har.

Tjek, om du har en administreret Voice til G Suite-konto

1. Åbn Voice på din computer.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst i højre hjørne.
  3. Find teksten "Denne konto administreres af din G Suite-administrator" under Konto.
  4. Hvis denne tekst vises, har du en Google Voice til G Suite-konto, og din organisation faktureres for dine opkald.
  5. Hvis denne tekst ikke vises, har du enten en personlig konto eller en konto til arbejde eller skole, som ikke administreres af din organisation.

Bemærk! Hvis du har tilmeldt dig en Google Voice-konto, før Google Voice til G Suite blev tilgængeligt, har du muligvis den gamle, ikke-administrerede Google Voice-tjeneste knyttet til din G Suite-konto.

De tilgængelige funktioner afhænger af din kontotype

De funktioner, du har til rådighed, afhænger af, hvilken type Voice-konto du har. Hvis du f.eks. har en Voice til G Suite-konto:

• Din G Suite-administrator administrerer din konto. Hvem er min administrator?
  • Din organisation faktureres for dine opkald.
  • Du får integrationer med andre G Suite-tjenester som f.eks. Google Kalender og Meet.

Få flere oplysninger om forskellene på en personlig konto og en Voice til G Suite-konto i tabellen nedenfor.

Sammenlign funktioner efter kontotype

Brugere og placeringer G Suite-konto (administreret) Personlig konto
Maksimalt antal brugere 10 til ubegrænset* 1
Telefonnummer i lokalt land 10 forskellige lande*
(og der kommer flere)
Kun USA
Internationale placeringer Ubegrænset* ?

* Afhænger af abonnementet på Voice til G Suite.

Funktioner G Suite-konto (administreret) Personlig konto
Videresend opkald til tilknyttede numre
Transskriptioner af talebeskeder
Mobilapps: Android og iOS
Du behøver ikke at bekræfte kontoen ved hjælp af et andet telefonnummer
Forstyr ikke baseret på arbejdstid i Kalender
Identificer indgående Hangouts Meet-opkald
Brug kontakter fra virksomhedens indeks
Kompatibel med fastnettelefon
Automatiske assistenter
Ringegrupper*
Køb taletid for at foretage opkald Faktureres til organisationen
Integration af det klassiske Hangouts
Videresend sms-beskeder til tilknyttede numre

* Tilgængelig for organisationer i betaprogrammet.