Je bent niet ingelogd op je Google-account. Log in op je Google-account voor de beste Help-functionaliteit.

Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Over Google Voice-accounttypen

Je kunt je aanmelden voor Google Voice met een persoonlijk account of een account van je werk of school. Je organisatie kan je een Voice voor Google Workspace-account geven dat wordt beheerd en betaald door je organisatie. Zo kun je nagaan welk accounttype je hebt.

Checken of je een beheerd Voice voor Google Workspace-account hebt

1. Open Google Voice op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen .
  3. Zoek onder Account naar de tekst Dit account wordt beheerd door je Google Workspace-beheerder.
    • Als je dit bericht ziet, heb je een Voice voor Google Workspace-account en regelt je organisatie de facturering.
    • Als je dit bericht niet ziet, heb je een persoonlijk account of een werk- of schoolaccount dat niet wordt beheerd door je organisatie.

Tip: Als je je hebt aangemeld voor een Google Voice-account voordat Voice voor Google Workspace beschikbaar werd, kan de verouderde, niet-beheerde Google Voice-service zijn gekoppeld aan je Google Workspace-account.

Welke functies beschikbaar zijn, is afhankelijk van je account

Welke functies beschikbaar zijn, hangt af van het type Google Voice-account dat je hebt. Als je bijvoorbeeld een Voice voor Google Workspace-account hebt, is het volgende van toepassing:

• Je Google Workspace-beheerder beheert je account. Wie is mijn beheerder?
  • Je gesprekken worden centraal gefactureerd aan je organisatie.
  • Je krijgt integraties met andere Google Workspace-services, zoals Google Agenda en Meet.

Bekijk de onderstaande tabel voor meer informatie over de verschillen tussen een persoonlijk account en een Voice voor Google Workspace-account.

Functievergelijking per accounttype

Gebruikers en locaties Google Workspace-account (beheerd) Persoonlijk account
Maximum aantal gebruikers 10 tot onbeperkt* 1
Telefoonnummer in lokaal land/regio 13 landen/regio's*
(en steeds meer)
Alleen in de VS
Internationale locaties Onbeperkt*

* Afhankelijk van Voice voor Google Workspace-abonnement.

Functies Google Workspace-account (beheerd) Persoonlijk account
Gesprekken doorschakelen naar gekoppelde nummers
Voicemailtranscripties
Mobiele apps: Android en iPhone of iPad
Je hoeft het account niet te verifiëren met een ander telefoonnummer
Niet storen gebaseerd op de werktijden uit Agenda
Inkomende Google Meet-gesprekken herkennen
Contacten uit de zakelijke telefoongids gebruiken
Werkt met vaste telefoons
Automatische assistenten
Belgroepen*
Beltegoed toevoegen om te bellen Gefactureerd aan organisatie

* Beschikbaar voor organisaties in het bètaprogramma.